FAQs

Način rezervacije?
Rezervacije možete izvršiti putem telefona, Facebook profila, Viber ili WhatsApp broja na broj telefona +387 61 186 200.
Da li su sobe 1/2 ili više osoba u jednoj sobi?
Naši aranžmani nikada ne rezerviraju sobe s više od dva ili tri kreveta, po vašem izboru sastava putnika. Agencija nikada ne miješa putnike u sobama. Sve naše smještajne jedinice su hotelske sobe, i ne uključujemo aranžmane u hostelima s više kreveta, osim ako to nije navedeno u napomenama o cijeni aranžmana.
Da li moramo izvršiti potpunu uplatu cijene aranžmana po rezervaciji?
Uplatu tj. garanciju vaše rezervacije možete izvršiti uplatom 30% aranžmana po rezervaciji, a ostatak 10 dana prije polaska na putovanje.
Gdje se nalazi vaša agencija?
Naša agencija se nalazi u Tuzli, ali polasci autobusa na višednevne aranžmane su iz Sarajeva, Zenice, Doboja, Tuzle, Srebrenika, Brčko, Bijeljina i prema uputstvima na samom programu putovanja.
Da li se možemo uključiti na putovanje i sa drugih lokacija ako nismo iz Sarajeva, Zenice i sl.?
Naravno, ako se vaše mjesto nalazi na usputnim točkama koje autobus prolazi kako bi došao do destinacije, postoji mogućnost preuzimanja putnika i na drugim lokacijama prema dogovoru s agencijom.
Odmor u Sarimsakliju?
Sarimsakli, jedno od najpoznatijih ljetovališta na turskoj obali, predstavlja idealnu destinaciju za sve koji traže opuštajući odmor uz izvanredne klimatske uslove. Smješteno na obali Egejskog mora, ovo ljetovalište se ističe kao prava vazdušna banja, preporučena od strane Svjetske zdravstvene organizacije za osobe s problemima srca i pluća.