from 591.00 BAM
Book Now

Turska Ljetovanje 2024 – Bus Sarimsakli A7-01

Not Rated
Duration

10 dana / 7 noćenja

Tour Type

Daily Tour

Group Size

50 people

Languages

___

Overview

SARIMSAKLI / AYVALIK LJETO 2024

Ljetovanje Sarimsakli 2024 – Finalni cjenovnik

10 DANA-7 NOĆENJA

ZADNJI POLAZAK 12 DANA-9 NOĆENJA U SARIMSAKLIJU

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN, SARAJEVO – ZENICA – DOBOJ – LUKAVAC – TUZLA – BRČKO – BIJELJINA
Polazak autobusa ispred Zemaljskog muzeja iz Sarajeva, Visokog, Zenice, Doboja, Gračanice, Tuzle, Brčkog, Bijeljine. Dnevna vožnja sa kraćim usputnim odmorima po potrebi grupe. Prelazak Srbija – Bugarske granice u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Bugarsku.

2.– 8. DAN, EDIRNE – SARIMSAKLI
Dolazak u Tursku u jutarnjim satima. Nastavak vožnje preko Čanakala do Sarimsaklija. Dolazak u Sarimsakli u prijepodnevnim satima. Smještaj grupe u hotel po izboru sa uslugom koju hotel pruža. Slobodno vrijeme za odmor i individualne aktivnosti po hotelskim pravilima i broju izabranih noćenja.
9.DAN, SARIMSAKLI – EDIRNE
Doručak. Check out iz hotela te polazak prema BiH. Usputno zadržavanje u Edirnama. Nastavak putovanja za BiH.
10.DAN, BiH
Dolazak u BiH u jutarnjim satima. KRAJ USLUGE.

 


Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti avans u iznosu od 30% aranžmana po osobi, a ostatak najkasnije 15 dana prije polaska na putovanje.

Nudimo mogućnost plaćanja u ratama do polaska na putovanje. Uplate rate mogu se vršiti gotovinski u agenciji ili žiralno.

Za sve rezervacije po first minute ponudi važe posebna pravila u slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika tretirana u Općim uslovima putovanja organizatora putovanja.

U CIJENA ARANŽMANA UKLJUČENO:

 • Smeštaj u hotelu po izboru na bazi izabrane usluge;
 • Prevoz modernim turističkim autobusima na relaciji BiH-Sarimsakli-BiH
 • korišćenje hotelskih sadržaja: bazena, ležaljki i suncobrana pored bazena i na plaži, klima uređaja u hotelu i u sobi , WIFI interneta.
 • Usluge predstavnika agencije i organizaciju putovanja.

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

Obavezno međunarodno putničko-zdravstveno osiguranje 20,00 KM, za osobe do 59,99 godina starosti, a osobe preko 60 godina starosti 40,00 KM po osobi.
Posebno zahtjevano sjedište u autobusu 50,00 KM / sjedište (prvi red sjedišta)
Fakultativni izleti na destinaciji
Dodatno sjedište u autobusu 180,00 KM/sjedište

NAPOMENA:

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi minimum 35 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa putnicima o korekciji cijene. Ukoliko dođe do otkazivanja putovanja dužni smo obavijestiti sve putnike koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.

NAPOMENA ZA PUTNE ISPRAVE I VIZNI REŽIM:

 • Svaki putnik je u obavezi da posjeduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima na zahtev se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 6 meseci od datuma povratka sa putovanja. Elle Travel ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju. Strani državljani su u obavezni da se sami informišu o viznom režimu.
 • Elle Travel Tuzla ne snosi odgovornost za izmjene režima putovanja.
 • Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u Tursku (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju informišu u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze.

VAŽNE NAPOMENE:

U slučaju većeg broja prtljaga, prijevoznik ili Organizator putovanja (u interesu komfora ostalih putnika) naplaćuju dodatni prtljag 20€ (do 25kg) ili neće primiti višak prtljaga vanstandardnog gabarita, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu. Obilježite vaš prtljag: ime, prezime, telefon. Za zaboravljene stvari agencija kao i prijevoznik ne odgovara, u slučaju oštećenja prtljaga prilikom prijevoza, odgovoran je prijevoznik.

View More

Itinerary

Included/Excluded

 • Smeštaj u hotelu po izboru na bazi izabrane usluge;
 • Prevoz modernim turističkim autobusima na relaciji BiH-Sarimsakli-BiH
 • Korišćenje hotelskih sadržaja: bazena, ležaljki i suncobrana pored bazena i na plaži, klima uređaja u hotelu i u sobi , WIFI interneta.
 • Usluge predstavnika agencije i organizaciju putovanja.
 • Obavezno međunarodno putničko-zdravstveno osiguranje 26,00 KM, za osobe do 64,99 godina starosti, a osobe preko 65 godina starosti 52,00 KM po osobi.
 • Posebno zahtjevano sjedište u autobusu 50,00 KM / sjedište (prvi red sjedišta)
 • Fakultativni izleti na destinaciji
 • Dodatno sjedište u autobusu 180,00 KM/sjedište

Tour's Location

from 591.00 BAM

Organized by

elletrav

Member Since 2023

Information Contact

Email

info@elletravel.ba

Phone

+387 35 258 099

You might also like