Naša Vizija

“Putujte sa stilom i s nama otkrijte svijet.”

Vizija preduzeća D.O.O. Elle Travel Tuzla je stvaranje idealne budućnosti u kojoj ćemo postati sinonim za luksuzno putovanje, postavljajući standarde u industriji turističkih usluga. Naša temeljna ideologija uključuje posvećenost visokim standardima kvalitete, personaliziranim iskustvima i očuvanju prirode, dok se predvidiva budućnost bazira na trajnim vrijednostima integriteta, održivosti i zadovoljstvu klijenata.

Naša Misija

Naša misija je pružiti našim klijentima uslugu izuzetnog kvaliteta, nudeći nezaboravna i ugodna iskustva putovanja uz zajamčene usluge koje dosljedno nadmašuju njihova očekivanja. Imajući ovaj cilj na umu, težimo da se etabliramo kao “Vaša poželjna turistička agencija” uz naš moto “Putujte sa stilom i sa nama otkrijte svijet. “

50+

Destinacija

Šta vam mozemo ponuditi iz naše Turističke Agencije? U mogućnosti smo da vam pripremimo Turističke i Poslovne aranžmane za sve destinacije, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Samo nas kontaktirajte na naše telefone ili email.

2k+

Avio karte

Prodajom i ugovaranjem Avio Karti za sve destinacije. Nudimo Vam uslugu rezervacije avio karata za domaće i međunarodne letove po najpovoljnijim uvjetima. Posjedujemo licenciran kadar za rad po svjetskim standardima.

100+

Ekskurzije

Organizovanjem višednevnih Apsolventskih, Maturskih i stručnih Ekskurzija. Već sad Vam možemo ponuditi raznovrsne destinacije za ekskurzije kao što su (Lloret de Mar, Pariz, Prag, Rim, Istanbul, itd). Samo nas kontaktirajte na naše telefone ili email.

10k+

Rent a bus

Nudimo najam i prijevoz visokokvalitetnim turističkim autobusima renomiranog proizvodjača Neoplan sa kompletnom opremom za sve destinacije u zemlji i EU. Brinemo se da konstantno održavamo i unapređujemo naš vozni park.

"Elle Travel Agencija iz Tuzle egzistira od 10 Juna 2004, sastavljena je od mladih i perspektivnih stručnih kadrova u oblasti turizma. Posjedujemo vlastiti poslovni prostor smješten u prizemlju Poslovnog Tržnog Centra “Pasaž” Korzo. Takodjer posjedujemo dva visoko kvalitetna autobusa marke Neoplan Starliner 50 i 59 sjedišta, opremljeni najmodernijom opremom (klima, flat monitori, wc, wi-fi, 220v)."

Travel With Style

Nedžad i Slavica Mešić

Osnivači

Liderski Tim

Slavica Mešić Vučinić

Direktor

Nedžad Mešić

Osnivač

Mira Tuka

Manager Prodaje

Upražnjeno

Prodaja Aranžmana