from 834.00 BAM
Book Now

Turska Ljetovanje 2024 – Avion Antalija A8-03-1

Not Rated
Duration

8 dana / 7 noćenja

Tour Type

Specific Tour

Group Size

50 people

Languages

___

Overview

Ljetovanje Turska 2024 – Letovi iz Tuzle

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN – Dolazak putnika na Medjunarodni aerodrom Tuzla, najkasnije dva sata prije leta. Putnici se sa važećim pasošem za putovanje prijavljuju za let na odlaznim šalterima Medjunarodnog aerodrome Tuzla i predaju prtljag.  Nakon prijave za let, pasoške i carinske kontrole, ukrcavanje u avion. Let TUZLA – ANTALYA (direktan charter let) Airbus A320, kapacitet aviona 180 putnika. Dolazak na medjunarodni aerodrom ANTALYA planiran je nakon sat  i 50 minuta leta.  Nakon pasoške kontrole, preuzimanja prtljaga i izlaska iz zgrade aerodorma, sastanak putnika sa predstavnicima agencije ili lokalne agencije. Transfer do odabranog hotela. Prijava na recepciji hotela uz voucher i pasoš. Smještaj u hotel. Početak usluga u hotelu prema hotelskim standardima. Noćenje.

2.DAN – 7/10/11/14 DAN – Vrijeme predvidjeno za odmor, kupanje, slobodne aktivnosti i fakultativne izlete i posjete. Noćenje.

8.DAN – 11/12/15 DAN – Transfer do medjunarodng aerodroma ANTALYA. Nakon prijave za let, pasoške i carinske kontrole, ukrcavanje u avion.

Direktan let ANTALYA – TUZLA.

U CIJENU JE URAČUNATO:

Avio prevoz, charter let, na relaciji Tuzla – Antalya – Tuzla (ekonomska klasa), boravak u odabranom hotelu, sobi sa uslugom hotela, na bazi 8 dana/7 noći ili 11 dana/10 noći ili 12 dana/11 noći ili 15 dana/14 noći, po osobi, grupni transfer aerodrom Antalya – hotel – aerodrom Antalya, usluge predstavnika agencije.

U CIJENU NIJE URAČUNATO:

Aerodromske taxe i sigurnosne taxe 150 KM po osobi (plaćaju se u agenciji uz uplatu aranžmana), YQ Taxa (doplata za gorivo, podložna promjeni, plaćaju se u agenciji), medjunarodno grupno putno zdravstveno osiguranje (obavezno), cijena za 8 dana iznosi 10 KM, za 11 ili 12 dana iznosi 15 KM, za 15 dana iznosi 20 KM, osobe preko 60 godina starosti plaćaju duplu cijenu medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja, Boravišna taxa za boravak u hotelu (ukoliko bude uvedena odlukom Vlade Republike Turske), fakultativni izleti i posjete, transferi do i od aerodroma Tuzla (koji nisu posebno naznačeni), drugi troškovi koji nisu sadržani u programu, preporučujemo policu osiguranja od otkaza putovanja. Postoji mogućnost individualnog transfera aerodrom Antalya – hotel – aerodrom Antalya, na zahtijev putnika I uz doplatu u agenciji.

NAPOMENA:

 • Putovanje započinje, odnosno računa se, sa dolaskom na aerodrom Tuzla (dva sata prije leta), a završava se povratkom na aerodrom Tuzla, zadnjeg dana, sa prolaskom pasoške i carinske kontrole. Putnici u avion mogu ponijeti sendvič i slično.
 • Cijene su po osobi u dvokrevetnoj standard sobi. Pogled more i drugi zahtjevi posebno se plaćaju. Trokrevetne i četverokrevetne smještajne jedinice (sobe, studiji, apartmani i sl.) su u skladu sa kategorizacijom i propisima Turske po pravilu na bazi standardne dvokrevetne sobe sa jednim, odnosno dva pomoćna ležaja, koji su po pravilu drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje, čak i u novim hotelima kategorije 4 i 5 zvjezdica, nedovoljno su prostrane i uglavnom ne odgovaraju očekivanjima putnika. Na upit i zahtijev putnika, Organizator može da obezbjedi smještaj u trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama (ukoliko ih hotel ima na raspolaganju), ali ne može da prihvati bilo kakve reklamacije u vezi sa komforom ovih soba.

Elle Travel doo Tuzla nije ovlašten i nije u mogućnosti da cijeni valjanost putnih isprava putnika prijavljenih za putovanje. Svaki putnik odgovoran je za ispravnost svojih isprava. Svi putnici koji putuju u R. Tursku sa pasošima neke druge zemlje (osim B i H), dužni su se lično informisati u Ambasadi Republike Turske (u zemlji čiji su državljani) o viznom režimu, obaveznoj dužini važenja pasoša za putovanje u R. Tursku i slično.  Elle Travel doo Tuzla ne odgovara za posljedice prouzrokovane zabranom ulaska u R. Tursku radi neinformisanosti putnika o procedurama ulaska u R. Tursku.

View More

Itinerary

Included/Excluded

 • avio prevoz, charter let, na relaciji Tuzla – Antalya – Tuzla
 • boravak u odabranom hotelu na bazi 8 dana/7 noći ili 11 dana/10 noći ili 12 dana/11 noći ili 15 dana/14 noći po osobi
 • grupni transfer aerodrom Antalya – hotel – aerodrom Antalya
 • usluge predstavnika agencije
 • aerodromske taxe i sigurnosne taxe 150 KM po osobi (plaćaju se u agenciji uz uplatu aranžmana)
 • YQ Taxa (doplata za gorivo, podložna promjeni, plaćaju se u agenciji)
 • medjunarodno grupno putno zdravstveno osiguranje (obavezno), cijena za 8 dana iznosi 10 KM, za 11 ili 12 dana iznosi 15 KM, za 15 dana iznosi 20 KM, osobe preko 60 godina starosti plaćaju duplu cijenu.
 • boravišna taxa za boravak u hotelu (ukoliko bude uvedena odlukom Vlade Republike Turske)
 • fakultativni izleti i posjete, transferi do i od aerodroma Tuzla (koji nisu posebno naznačeni)
 • drugi troškovi koji nisu sadržani u programu
 • preporučujemo policu osiguranja od otkaza putovanja

Tour's Location

from 834.00 BAM

Organized by

elletrav

Member Since 2023

Information Contact

Email

info@elletravel.ba

Phone

+387 35 258 099

You might also like