65.00 BAM
Ljubljana

Jednodnevni izlet Ljubljana 30.11.2024

65.00 BAM

Tour Itinerary

1. dan - 30.11.2024: subota Tuzla - Ljubljana
1. dan - 30.11.2024: subota Tuzla - Ljubljana

Polazak iz Tuzle u ranim jutarnjim satima, putovanje će se odvijati preko noći, omogućavajući vam da se odmorite u autobusu i stignete svježi u Ljubljanu. Dolazak u Ljubljanu u ranim jutarnjim satima. Prvo ćemo se uputiti direktno u BTC City, najveći trgovački centar u Sloveniji, gdje ćete imati priliku istražiti više od 450 trgovina, uključujući poznate brendove kao što su H&M, Zara, Mango i Bershka. Bilo da kupujete modu, kozmetiku (Muller, DM, Douglas), ili samo istražujete mnogobrojne opcije zabave, BTC City nudi ponešto za svakoga. Slobodno vrijeme za šoping do ranih poslijepodnevnih sati.Razgledavanje Ljubljane. U ranim poslijepodnevnim satima, nakon šopinga, započet ćemo organiziranu turu pješice kroz stari grad Ljubljane. Tura će obuhvatiti neke od najpoznatijih gradskih znamenitosti: Tromostovje,Prešernov trg, Zmajski most, Ljubljanski dvorac (opcijski posjet ukoliko vrijeme dozvoli). Ovaj dio ture nudi predivnu priliku da osjetite šarm grada, uključujući njegove slikovite ulice, šarmantne kafiće pored rijeke i karakteristične arhitektonske znamenitosti. Nakon razgledavanja, imat ćete slobodno vrijeme da se opustite i uživate u Ljubljani na vlastiti način, možda uz kafu ili isprobavanje lokalnih specijaliteta.

Povratak
U večernjim satima okupljanje grupe i polazak nazad prema Bosni i Hercegovini, sa planiranim dolaskom u Tuzlu u ranim jutarnjim satima 01.12.2024.

Cijena uključuje:
• Prevoz autobusom visokoturističke klase (klima, TV, video,).
• Posjeta shopping centru BTC
• Pratitelja putovanja
• Pripremu i organizaciju putovanja
• PDV

Cijena ne uključuje:
• Putno zdravstveno osiguranje- 4,00 KM
• Fakultativni obilazak Ljubljane – 10,00€

Krajnji rok za obavještenje o otkazu putovanja je 24 sata prije planiranog polaska. Vizni režim: Program je namijenjen isključivo putnicima sa važećim biometrijskim pasošima. Agencija ELLE TRAVEL ne provjerava valjanost putnih dokumenata i nije odgovorna za eventualne probleme na granici. Odgovornost: Agencija ne snosi odgovornost ako pogranične vlasti onemoguće ulaz putniku u zemlju. U slučaju nevažećih dokumenata, putnik se smatra odustalim od aranžmana i podliježe troškovima otkaza prema općim uvjetima putovanja. Zaustavljanja: Predviđena su usputna zaustavljanja svakih 2 do 3 sata, ovisno o kapacitetu stajališta i uslovima na putu. Funkcionalnost sadržaja: Neki hotelski sadržaji ili lokaliteti možda neće biti u funkciji zbog objektivnih okolnosti, praznika ili drugih razloga. Slobodno vrijeme: Dužina slobodnog vremena za individualne aktivnosti može varirati ovisno o dužini obilazaka i rasporedu polazaka. Fakultativni izleti: Ovisno o broju prijavljenih putnika (minimum 30). Termini i cijene su podložni promjenama i ovise o dostupnosti lokaliteta i objektivnim okolnostima. Promjene programa: Organizator zadržava pravo promjene programa zbog nepredviđenih okolnosti (npr. gužve na granicama, saobraćaj, zatvaranje lokaliteta). Informiranje putnika: Potpisnici ugovora o putovanju moraju informirati sve putnike o programu, uvjetima plaćanja, osiguranja i općim uvjetima putovanja. Maloljetni putnici: Moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja za putovanje. Inostrane putne isprave: Putnici sa stranim putnim ispravama dužni su sami provjeriti vizne, carinske i druge uvjete za ulazak u zemlju. Minimalan broj putnika: 40

Inquiry

You might also like