from 563.00 BAM
Book Now

Turska Ljetovanje 2024 – Bus Sarimsakli A7-01

Not Rated
Duration

10 dana / 7 noćenja

Tour Type

Daily Tour

Group Size

50 people

Languages

___

Overview

SARIMSAKLI / AYVALIK

LJETO 2024

Ljetovanje Sarimsakli-rani booking do 29.02.2024

RANI BOOKING DO 29.02.2024

10 DANA / BUS

7 NOĆENJA U SARIMSAKLIJU

1. DAN, SARAJEVO – ZENICA – DOBOJ – LUKAVAC – TUZLA – BRČKO – BIJELJINA
Polazak autobusa ispred Zemaljskog muzeja iz Sarajeva, Visokog, Zenice, Doboja, Gračanice, Tuzle, Brčkog, Bijeljine. Dnevna vožnja sa kraćim usputnim odmorima po potrebi grupe. Prelazak Srbija – Bugarske granice u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Bugarsku.

2. – 8. DAN, EDIRNE – SARIMSAKLI
Dolazak u Tursku u jutarnjim satima. Nastavak vožnje preko Čanakala do Sarimsaklija. Dolazak u Sarimsakli u prijepodnevnim satima. Smještaj grupe u hotel po izboru sa uslugom koju hotel pruža. Slobodno vrijeme za odmor i individualne aktivnosti po hotelskim pravilima i broju izabranih noćenja.

9. DAN,SARIMSAKLI-EDIRNE
Doručak. Check out iz hotela te polazak prema BiH. Usputno zadržavanje u Edirnama. Nastavak putovanja za BiH.

10. DAN, BiH
Dolazak u BiH u jutarnjim satima. KRAJ USLUGE.

Cijene su navedene u KM po osobi na bazi 7 noćenja u odabranom hotelu i odabranom uslugom (polupanison ili all inclusive).

Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti avans u iznosu od 30% aranžmana po osobi, a ostatak najkasnije 15 dana prije polaska na putovanje.

Nudimo mogućnost plaćanja u ratama do polaska na putovanje. Uplate rate mogu se vršiti gotovinski u agenciji ili žiralno.

Za sve rezervacije po first minute ponudi važe posebna pravila u slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika tretirana u Općim uslovima putovanja organizatora putovanja.

U CIJENA ARANŽMANA UKLJUČENO:

 • Smeštaj u hotelu po izboru na bazi izabrane usluge;
 • Prevoz modernim turističkim autobusima na relaciji BiH-Sarimsakli-BiH
 • korišćenje hotelskih sadržaja: bazena, ležaljki i suncobrana pored bazena i na plaži, klima uređaja u hotelu i u sobi , WIFI interneta.
 • Usluge predstavnika agencije i organizaciju putovanja.

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

Obavezno međunarodno putničko-zdravstveno osiguranje 26,00 KM, za osobe do 64,99 godina starosti, a osobe preko 65 godina starosti 52,00 KM po osobi.
Posebno zahtjevano sjedište u autobusu 50,00 KM / sjedište (prvi red sjedišta)
Fakultativni izleti na destinaciji
Dodatno sjedište u autobusu 180,00 KM/sjedište

NAPOMENA:

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi minimum 35 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa putnicima o korekciji cijene. Ukoliko dođe do otkazivanja putovanja dužni smo obavijestiti sve putnike koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.

NAPOMENA ZA PUTNE ISPRAVE I VIZNI REŽIM:

 • Svaki putnik je u obavezi da posjeduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima na zahtev se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 6 meseci od datuma povratka sa putovanja. Elle Travel ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju. Strani državljani su u obavezni da se sami informišu o viznom režimu.
 • Elle Travel Tuzla ne snosi odgovornost za izmjene režima putovanja.
 • Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u Tursku (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju informišu u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze.

 

VAŽNE NAPOMENE:

U slučaju većeg broja prtljaga, prijevoznik ili Organizator putovanja (u interesu komfora ostalih putnika) naplaćuju dodatni prtljag 20€ (do 25kg) ili neće primiti višak prtljaga vanstandardnog gabarita, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu. Obilježite vaš prtljag: ime, prezime, telefon. Za zaboravljene stvari agencija kao i prijevoznik ne odgovara, u slučaju oštećenja prtljaga prilikom prijevoza, odgovoran je prijevoznik.

HOTEL OLIVERA 3* https://www.oliverahotel.com
Hotel Olivera 3* se nalazi na šetalištu, preko puta gradske plaže Gostima je na raspolaganju otvoreni bazen sa odeljkom za djecu a tu je i pool bar. Ležaljke na plaži su besplatne za goste hotela. Za ljubitelje odbojke – tu se nalazi i teren za odbojku na pjesku.U okviru hotel Olivera je restoran koji nudi najukusnije specijalitete lokalne i internacionalne kuhinje. Specijalitete spremaju vrhunski kuhari u glavnom hotelskom restoranu. 
Sobe su komforne i opremljene su tako da svaka ima balkon,  TWC, klima uređaj (uračunat u cijenu) TV, fen za kosu. Polupsansion – (doručak, večera)

 

HOTEL DOBRA 3* https://www.dobrahotel.com/ Dobra Hotel 3* se nalazi na lokaciji uz more u Sarımsaklı, Ayvalık, jednom od jedinstvenih regija za odmor u Balıkesir. Hotel Dobra ima privatnu plažu i piknik na otvorenom, nudi drugačiju alternativu sa svojim otvorenim pakuzom, koji se može obnoviti u bilo koje vrijeme i sunčati se na svjetski poznatoj plaži Sarımsaklı. Hotelske sobe sa pogledom na more, toplom vodom 24 sata, bežičnom internet konekcijom, klimom, televizijom, satelitskim sistemima, kupatilom, toaletom, sefom i fenom. Polupsansion – (doručak, večera)

 

 

ÇINAR HOTEL 4*

www.ayvalikcinarhotel.com

Hotel ÇINAR 4* Smješten na lokaciji uz more u Sarımsaklıju, od 2012. godine je “adresa nezaboravnog odmora”, sa svojim udobnim sobama, restoranima, bazenom i pristupom usluge koji čini da se gosti osjećaju kao kod kuće. Čeka vas što prije za nezaboravan odmor!  Gostima su na raspolaganju recepcija koja radi 24 sata i usluge pranja rublja. Centar Sarımsaklı udaljen je 400 metara. Hotelska plaža i ležaljke. Klimatizovane sobe hotela Ayvalık Çınar sadrže minibar, LCD TV sa satelitskim kanalima i balkon. Vlastita kupaonica je opremljena kadom, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Polupsansion – (doručak, večera)

 

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usljed tehničkih problema turskih operatera.***

***Agencija ne može i nema utjecaja na podjelu soba u hotelu, to isključivo rade uposlenici hotela na recepciji.***

Za ovo putovanje potrebno je imati biometrijski pasoš sa validnošću minimum 150 dana. 

Za BH pasoš, Srbija pasoš i Hrvatsku putovnicu nije potreba viza. 

Uz ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja Elle Travel Tuzla.

View More

Itinerary

Included/Excluded

 • Smeštaj u hotelu po izboru na bazi izabrane usluge;
 • Prevoz modernim turističkim autobusima na relaciji BiH-Sarimsakli-BiH
 • Korišćenje hotelskih sadržaja: bazena, ležaljki i suncobrana pored bazena i na plaži, klima uređaja u hotelu i u sobi , WIFI interneta.
 • Usluge predstavnika agencije i organizaciju putovanja.
 • Obavezno međunarodno putničko-zdravstveno osiguranje 26,00 KM, za osobe do 64,99 godina starosti, a osobe preko 65 godina starosti 52,00 KM po osobi.
 • Posebno zahtjevano sjedište u autobusu 50,00 KM / sjedište (prvi red sjedišta)
 • Fakultativni izleti na destinaciji
 • Dodatno sjedište u autobusu 180,00 KM/sjedište

Tour's Location

from 563.00 BAM

Organized by

elletrav

Member Since 2023

Information Contact

Email

info@elletravel.ba

Phone

+387 35 258 099

You might also like