from 861.00 BAM
Book Now

Ljetovanje u Italiji-Rimini A7-02 30.08.24-08.09.24

Not Rated
Duration

9 dana, 7 noćenja

Tour Type

Specific Tour

Group Size

50 people

Languages

___

Overview

LJETOVANJE U ITALIJI

RIMINI

OGRANIČEN BROJ MJESTA!!!!!

A7-02

30.08.2024 do 08.09.2024

FIRST MINUTE CIJENA: 861,00 KM (za uplate do 01.07.24)

REDOVNA CIJENA: 896,00KM

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (30.08.2024,petak), SARAJEVO-TUZLA–ITALIJA Polazak iz Sarajeva (Zemaljski Muzej) u 15:00, Zenice (Zeka commerce, benzinska pumpa) 16:30, Doboj (benzinska pumpa Gasprom )u 18:00, Gračanica (Tržni centar Etna) u 18:35; Lukavac (Tržni centar Bingo) u 19.05, Tuzla,(hotel Tuzla) 19:35,Tuzla, Bingo city centar 19:50, Brčko (benzinska pumpa Mešić com) 21:40, Orašje(Hifa petrol) 22:10.  Vožnja kroz Bosnu I Hercegovinu, Hrvatsku I Sloveniju do Italije uz pauze po potrebi grupe.

2.DAN (31.08.2024,subota), FERRARA-RIMINI Prijepodnevni dolazak do Ferrare. (Ferrara nije tako popularna kao druge destinacije u Italiji, a nalazi se na pola puta između Bologne i Venecije, u pokrajini Emilia-Romagna. Grad od 130.000 stanovnika smjestio se na rijeci Po di Volano, ogranku rijeke Po, i kako sami Talijani vole reći, spada u jednu od najbolje čuvanih tajni Italije.Ferrara je poznata i po brojnim renesansnim palačama, među kojima se posebno ističe Palazzo dei Diamanti koja je ime dobila po kamenim blokovima na fasadi isklesanim u obliku dijamanata. Najimpresivnija građevina jest Castello Estense, dvorac vladajuće obitelji Este, izgrađen krajem 14. stoljeća kao sigurnosna utvrda protiv izgladnjelog naroda koji se drznuo pobuniti se protiv svojih vladara. Dvorac s četiri tornja nalazi se u samom centru grada, na istoimenom trgu, a valja spomenuti da je cijela povijesna jezgra Ferrare 1995. uvrštena u svjetsku baštinu pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme u Ferrari za vlastito istraživanje grada u trajanju od cca 3 sata.  Nastavak vožnje. Dolazak u Rimini. Slobodno vrijeme za šetnju po plaži ili istraživanje grada.Noćenje.

3.DAN (01.09.2024,nedjelja), RIMINI Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži.Noćenje.

4.DAN (02.09.2024,ponedjeljak), RIMINI. Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Noćenje.

5.DAN (03.09.2024, utorak) RIMINI Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži ili mogućnost organiziranja izleta u San Marino,treću najmanju državu u Europi (poslije Vatikana I Monaka), potpuno okružena teritorijem Italije.San Marino je jedna od najstarijih država na svijetu. Prema predaji, osnovao ju je301. godine klesar  Marin s otoka Raba. Marin je sa svojim prijateljem Leom pošao u Rimini. Zbog progona kršćana sklonio se na obližnje brdo Monte Titano, gdje je izgradio kapelicu. Ta kapelica je činila jezgru budućeg grada San Marina. Službeni datum osnutka države i najstarije republike  u Europi, San Marino je 03.09.301 godine. Urbano središte grada San Marino štite tri tornja na vrhovima Monte Titano, od kojih je najstariji, Guaita, izgrađen u 11. stoljeću. Toranj je proslavljen kao neosvojiv, što je obeshrabrilo mnoge potencijalne osvajače grada. Tijekom kružarskih ratova u 13. stoljeću na drugom vrhu Monte Titana izgrađen je drugi toranj, Cesta, a treći, Montale, najmanji na posljednjem vrhu brda, izgrađen je u 14. stoljeću. S vremenom je trgovinom i sporazumima grad-republika San Marino proširila svoj teritorij na još devet obližnjih kaštela, čime je nastala današnja Republika San Marino. Obilazak San Marina i slobodno vrijeme. Povratak u Rimini u poslijepodnevnim/večernjim satima.Slobodno vrijeme. Noćenje.

6.DAN (04.09.2024, srijeda) RIMINI Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Noćenje

7.DAN (05.09.2024, četvrtak), RIMINI Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži ili mogućnost organiziranog izleta u Urbino. Smješten na brdu I opasan zidovima oma izuzetan I očuvan stari dio grada koji je od 1998 godine na UNESCO-voj listi svjtske baštine.  Rodni grad velikog renesansnog slikara Rafaela vizija je renesansnog savršenstva sa živahnom  atmosferom I odličnim restoranima. Šetnja Urbinom: Palazzo Ducale, Chiesa di San Domenico, Duomo di Urbino,Piazza Duca Federico… te slobodno vrijeme za uživanje u kavi, talijanskim specijalitetima. Povratak u Rimini po dogovoru sa grupom. Noćenje.

8.DAN (06.09.2025, petak),RIMINI Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Noćenje.

9.DAN (07.09.2024, subota) RIMINI-RAVENNA-BIH Doručak. Check out iz hotela I mogućnost fakultativnog izleta u Ravennu mjesto koje svojom čarolijom privlači veliki broj posjetitelja, a razlog je veliki broj znamenitosti  kao što: su Mauzolej Gale Placidije (UNESCO svjetska baština)gradjen od 425-430 godine s kupolom obloženom mozaicima, zatim Bazilika svetog Vitalea, bizantska crkva koju je dao izgraditi car Justinijan od 540-547g. Ova bazilika predstavlja najznačajniji spomenik bizantske arhitekture u zapadnoj Europi I jedan je od najznačajnijih spomenika bizantske umjetnosti uopće, zatim Tomba di Dante, Danteova grobnica…Ravenna je grad koja pruža mnogo toga, prekrasne spomenike povijesti od kojih je čak 8 UNESCO priznao kao baštinu cijelog čovječanstva. Ovaj grad su stoljećima štovali I pjesnici, Dante ju je uporedio sa sifonijom svjetla I u Ravenni je napisao Raj- najživotonosniji dio Božanske komedije, I Lord Byron je živo u Ravenni, u koju ga je dovela ljubav prema mladoj plemkinji iz Ravenne, u Ravenni je napisao I dijelove svoje knjige Don Juan, kao I mnogobrojne pjesme, te poemu “Danteovo proročanstvo” koju je posvetio svojoj ljubavi, tada 16-o godišnjoj grofici Teresi Guicciolli.Obilazak u trajanju cca 3h I slobodno vrijeme. Okupljanje grupe I polazak za BIH u 15:00. Vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

10.dan (08.09.2024. nedjelja) Dolazak u BIH u jutarnjim satima. (kraj usluge)

U cijenu je uključeno:

 • Prijevoz modernim autobusom visoke turističke klase
 • Smještaj u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama u hotelu 3* u ljetovalištu Rimini ili okolini na bazi 7 noćenja sa doručkom
 • Usluge pratioca grupe tokom putovanja
 • Kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:

 • Individualni troškovi
 • Izlet u San Marino 25 €
 • Izlet u Urbino 25€
 • Obilazak Ravenna 20 € (bez ulaska u objekte)
 • Putno zdravstveno osiguranje za osobe mladje od 59,99 godina 20,00 KM,za osobe starije od 59,99 godina 40,00KM
 • Doplata za dodatno sjedište u autobusu 100,00 KM,
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 358,00 KM

NAPOMENE U VEZI IZLETA:

Izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini izleta su promjenjivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja izleta snosi ino-partner.
DOPLATA ZA 1/1 SOBU:  358,00KM
POPUSTI:

▫        djeca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dvije odrasle osobe (imaju sjedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)

▫        djeca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dvije odrasle osobe (imaju sjedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

▫        djeca od 0-5 godina popust od 10% u pratnji jedne odrasle osobe (imaju sjedište u autobusu, imaju ležaju hotelu)

▫        djeca od 6-12 godina nemaju popusta u pratnji jedne odrasle osobe.

POLASCI IZ DRUGIH MJESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana): OSTALA MJESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz put Sarajevo- Zenica- Doboj-Tuzla
NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

1.     30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

U smještajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00h (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se posljednjeg dana boravka do 09:00h. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smještaj iz ove ponude registriran je, pregledan i standardiziran od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smještaja dostupan je u agenciji ili na web stranici www.elletravel.ba. Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smještajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smještajnih objekata. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

U pojedinim smještajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzije i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smještajnih objekata. Može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine, tako da je zbog pomoćnog ležaja trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5%. Organizator putovanja ne može uticati na razmještaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smještajnog objekta. Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena u dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smještajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj).

NAPOMENE U VEZI SMJEŠTAJA: OPŠTE NAPOMENE: Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana dostave ispravan broj mobilnog telefona. Provjeriti tačno vrijeme i mjesto polaska tri dana prije putovanja. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 2 do 3 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Svaki komad prtljaga mora biti obeležen Elle Travel tagom sa upisanim podacima putnika (ime i prezime, broj telefona). Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…). Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem, agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Svaka zemlja ima sopstvene propise kojima reguliše ulazak stranih državljana na svoju teritoriju. Propise o pasošu, vizama i zdravstvenim uverenjima širom sveta možete da proverite na IATA Travel Centre sajtu: www.iatatravelcentre.com.

Svim putnicima savetujemo da se upoznaju sa propisima i uslovima za ulazak u zemlju u koju putuju na zvaničnim internet stranicama njihovih državnih organa ili na internet stranicama diplomatskih i konzularnih predstavništava zemlje. Putnici su dužni da pribave neophodna putna dokumenta i vize za sebe i svoju decu i da se pridržavaju svih propisa zemalja u koje putuju, iz kojih polaze ili kroz koje prolaze.

Preporuka je da se putnici sa bosanskim pasošima informišu o uslovima ulaska u zemlje Europske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Europske unije u BiH: https://www.eeas.europa.eu/bosnia-and-herzegovina/putovanja-i-studiranje_bs?s=219#15512. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Europske unije.

Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Europske unije, radi overe računa i povrata poreza iz Europske unije (TAX FREE).

Ukoliko putnik nije ugovorio putno zdravstveno osiguranje (PZO) posredstvom Elle Travel agencije, Elle Travel agencija smatra da je putnik samostalno ugovorio PZO, te ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju nepredviđenih događanja (zdravstvenih problema, nezgode, otkaza putovanja…). Za putnike koji ugovore putno zdravstveno osiguranje putem agencije, napominjemo da je Elle Travel agencija samo posrednik pri ugovaranju PZO, te ne snosi nikakvu odgovornost za bilo kakav prigovor i/ili nepriznavanje prava od strane osiguravajućeg društva prema putniku na temelju njegovog zahteva za isplatu po ugovorenom paketu putnog osiguranja i/ili pojedinačnih polisa osiguranja.

Putnikov otkaz ili promjena putovanja

Putnik ima pravo na otkaz putovanja samo na prijavnom mjestu gdje se prijavio. U slučaju da putnik otkaže ugovor o putovanju, Elle Travel ima pravo na povrat troškova zbog otkaza ugovora o putovanju. Visina povrata troškova ovisi o vremenskom roku u kojem je putnik otkazao putovanje. Ako je putnik otkazao ugovor o putovanju, dužan je Elle Travel platiti administrativne troškove u visini od 20,00 KM preko uputnice odnosno vouchera ili direktno u poslovnicama Elle Travel agencije. U slučaju da su u programu uvjeti povrata troškova zbog otkaza ugovora o putovanju drugačije određeni, vrijede uvjeti određeni u programu.

Visina povrata troškova otkaza aranžmana ovisi o vremenskom roku prije dana početka usluge u kojem je putnik otkazao ugovor o putovanju:

 • 45 do 30 dana prije dana početka usluge – 10% cijene aranžmana;
 • 29 do 22 dana prije dana početka usluge – 30% cijene aranžmana;
 • 21 do 15 dana prije dana početka usluge – 40% cijene aranžmana;
 • 14 do 8 dana prije dana početka usluge – 60% cijene aranžmana;
 • 7 dana, uključujući dan polaska odnosno dan početka usluge – 100% cijene aranžmana;
 • Nedolazak bez otkaza – 100% cijene aranžmana.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

Organizator putovanja je Turistička agencija ELLE TRAVEL, licenca br. 64/2023, rešenje broj: 05/1-18-029409/23. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja prema opštim uslovima putovanja: https://elletravel.ba/opsti-uslovi/. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

 

 

 

View More

Highlights

 • OGRANIČEN BROJ MJESTA!!!!!
 • FIRST MINUTE CIJENA:861,00KM (za uplate do 01.07.24)
 • redovna cijena: 896,00KM

Itinerary

1.DAN (30.08.2024,petak), SARAJEVO-TUZLA–ITALIJA
1.DAN (30.08.2024,petak), SARAJEVO-TUZLA–ITALIJA

Polazak iz Sarajeva (Zemaljski Muzej) u 15:00, Zenice (Zeka commerce, benzinska pumpa) 16:30, Doboj (benzinska pumpa Gasprom )u 18:00, Gračanica (Tržni centar Etna) u 18:35; Lukavac (Tržni centar Bingo) u 19.05, Tuzla,(hotel Tuzla) 19:35,Tuzla, Bingo city centar 19:50, Brčko (benzinska pumpa Mešić com) 21:40, Orašje(Hifa petrol) 22:10. Vožnja kroz Bosnu I Hercegovinu, Hrvatsku I Sloveniju do Italije uz pauze po potrebi grupe.

2.DAN (31.08.2024,subota), FERRARA-RIMINI
2.DAN (31.08.2024,subota), FERRARA-RIMINI

Prijepodnevni dolazak do Ferrare. (Ferrara nije tako popularna kao druge destinacije u Italiji, a nalazi se na pola puta između Bologne i Venecije, u pokrajini Emilia-Romagna. Grad od 130.000 stanovnika smjestio se na rijeci Po di Volano, ogranku rijeke Po, i kako sami Talijani vole reći, spada u jednu od najbolje čuvanih tajni Italije.Ferrara je poznata i po brojnim renesansnim palačama, među kojima se posebno ističe Palazzo dei Diamanti koja je ime dobila po kamenim blokovima na fasadi isklesanim u obliku dijamanata. Najimpresivnija građevina jest Castello Estense, dvorac vladajuće obitelji Este, izgrađen krajem 14. stoljeća kao sigurnosna utvrda protiv izgladnjelog naroda koji se drznuo pobuniti se protiv svojih vladara. Dvorac s četiri tornja nalazi se u samom centru grada, na istoimenom trgu, a valja spomenuti da je cijela povijesna jezgra Ferrare 1995. uvrštena u svjetsku baštinu pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme u Ferrari za vlastito istraživanje grada u trajanju od cca 3 sata. Nastavak vožnje. Dolazak u Rimini. Slobodno vrijeme za šetnju po plaži ili istraživanje grada.Noćenje

3.DAN (01.09.2024,nedjelja), RIMINI
3.DAN (01.09.2024,nedjelja), RIMINI

Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži.
Noćenje.

4.DAN (02.09.2024,ponedjeljak), RIMINI
4.DAN (02.09.2024,ponedjeljak), RIMINI

Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži.
Noćenje.

5. DAN (03.09.2024, utorak) RIMINI
5. DAN (03.09.2024, utorak) RIMINI

Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži ili mogućnost organiziranja izleta u San Marino,treću najmanju državu u Europi (poslije Vatikana I Monaka ), potpuno okružena teritorijem Italije.San Marino je jedna od najstarijih država na svijetu. Prema predaji, osnovao ju je 301. godine klesar Marin s otoka Raba. Marin je sa svojim prijateljem Leom pošao u Rimini. Zbog progona kršćana sklonio se na obližnje brdo Monte Titano, gdje je izgradio kapelicu. Ta kapelica je činila jezgru budućeg grada San Marina. Službeni datum osnutka države i najstarije republike u Europi, San Marino je 3. rujna 301. godine. Urbano središte grada San Marino štite tri tornja na vrhovima Monte Titano, od kojih je najstariji, Guaita, izgrađen u 11. stoljeću. Toranj je proslavljen kao neosvojiv, što je obeshrabrilo mnoge potencijalne osvajače grada. Tijekom križarskih ratova u 13. stoljeću na drugom vrhu Monte Titana izgrađen je drugi toranj, Cesta, a treći, Montale, najmanji na posljednjem vrhu brda, izgrađen je u 14. stoljeću. S vremenom je trgovinom i sporazumima grad-republika San Marino proširila svoj teritorij na još devet obližnjih kaštela, čime je nastala današnja Republika San Marino. Obilazak San Marina i slobodno vrijeme. Povratak u Rimini u poslijepodnevnim/večernjim satima.Slobodno vrijeme. Noćenje.

6.DAN (04.09.2024, srijeda) RIMINI
6.DAN (04.09.2024, srijeda) RIMINI

Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži.
Noćenje

7.DAN (05.09.2024, četvrtak), RIMINI
7.DAN (05.09.2024, četvrtak), RIMINI

Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži ili mogućnost organiziranog izleta u Urbino. Smješten na brdu I opasan zidovima oma izuzetan I očuvan stari dio grada koji je od 1998 godine na UNESCO-voj listi svjtske baštine. Rodni grad velikog renesansnog slikara Rafaela vizija je renesansnog savršenstva sa živahnom atmosferom I odličnim restoranima. Šetnja Urbinom: Palazzo Ducale, Chiesa di San Domenico, Duomo di Urbino,Piazza Duca Federico… te slobodno vrijeme za uživanje u kavi, talijanskim specijalitetima. Povratak u Rimini po dogovoru sa grupom. Noćenje.

8. DAN (06.09.2025, petak),RIMINI
8. DAN (06.09.2025, petak),RIMINI

Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Noćenje.

9.DAN (07.09.2024, subota) RIMINI-RAVENNA-BIH
9.DAN (07.09.2024, subota) RIMINI-RAVENNA-BIH

Doručak. Check out iz hotela I mogućnost fakultativnog izleta u Ravennu mjesto koje svojom čarolijom privlači veliki broj posjetitelja, a razlog je veliki broj znamenitosti kao što: su Mauzolej Gale Placidije (UNESCO svjetska baština)gradjen od 425-430 godine s kupolom obloženom mozaicima, zatim Bazilika svetog Vitalea, bizantska crkva koju je dao izgraditi car Justinijan od 540-547g. Ova bazilika predstavlja najznačajniji spomenik bizantske arhitekture u zapadnoj Europi I jedan je od najznačajnijih spomenika bizantske umjetnosti uopće, zatim Tomba di Dante, Danteova grobnica…Ravenna je grad koja pruža mnogo toga, prekrasne spomenike povijesti od kojih je čak 8 UNESCO priznao kao baštinu cijelog čovječanstva. Ovaj grad su stoljećima štovali I pjesnici, Dante ju je uporedio sa sifonijom svjetla I u Ravenni je napisao Raj- najživotonosniji dio Božanske komedije, I Lord Byron je živo u Ravenni, u koju ga je dovela ljubav prema mladoj plemkinji iz Ravenne, u Ravenni je napisao I dijelove svoje knjige Don Juan, kao I mnogobrojne pjesme, te poemu “Danteovo proročanstvo” koju je posvetio svojoj ljubavi, tada 16-o godišnjoj grofici Teresi Guicciolli.Obilazak u trajanju cca 3h I slobodno vrijeme. Okupljanje grupe I polazak za BIH u 15:00. Vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

10.dan (08.09.2024. nedjelja)

Dolazak u BIH u jutarnjim satima. (kraj usluge)

Included/Excluded

 • Prijevoz modernim autobusom visoke turističke klase
 • Smještaj u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama u hotelu 3* u ljetovalištu Rimini ili okolini na bazi 7 noćenja sa doručkom
 • Usluge pratioca grupe tokom putovanja
 • Kompletna organizacija putovanja
 • Individualni troškovi
 • Izlet u San Marino 25 €
 • Izlet u Urbino 25€
 • Obilazak Ravenna 20 € (bez ulaska u objekte)
 • Putno zdravstveno osiguranje za osobe mladje od 59,99 godina 20,00 KM,za osobe starije od 59,99 godina 40,00KM
 • Doplata za dodatno sjedište u autobusu 100,00 KM,
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 358,00 KM

Tour's Location

from 861.00 BAM

Organized by

elletrav

Member Since 2023

Information Contact

Email

info@elletravel.ba

Phone

+387 35 258 099

You might also like