Zagreb

Zagreb je posljednjih godina u vrijeme adventa postao grad u kojemu je zima življa i toplija, a zabava Vas čeka na mnogim trgovima i ulicama. Adventski program postaje svake godine sve bogatiji, te se bez imalo pretjerivanja moze reci da se Zagreb može mjeriti sa bilo kojom srednjoeuropskom metropolom.U posebnom ugodjaju možete uživati na trgu bana Jelačića, na Zrinjevcu, na trgu Kralja Tomislava gdje će biti postavljeno klizalište, u Gajevoj i Bogovićevoj na Božićnom sajmu, zatim gledajući žive jaslice ispred Katedrale…..

A jeste li se ikada pitali kako izgleda u nekom od idiličnih božićnih filmova?

Snijeg, više od četiri miliona ukrasnih lampica, svjetleći sobovi sa saonicama, te snjegovići oko vas?

U Grabovnici pored Čazme, možete doživjeti pravu božićnu bajku!
Za sve koji vole čaroliju decembra, ukrase, božićne jelke, kuglice i svjetiljke, organizirali smo jednodnevni izlet u Zagreb sa posjetom Božićnoj bajci obitelji Salaj- Grabovica, pored Čazme.

Program putovanja:

Polazak iz Tuzle 05:00 hotel Tuzla, dolazak u Zagreb u prijepodnevnim satima, slobodno vrijeme do 15:30. Sastanak grupe na dogovorenom mjestu I polazak za Čazmu tj. imanje Salaj. Božićna bajka obitelji Salaj ostavlja bez daha, a za potpuni ugodjaj svjetlosnoj predstavi sviraju I božićne pjesme.

Na imanju se ostaje do cca 19,00 kada se kreće za Tuzlu. Dolazak u Tuzlu u noćnim satima.

U cijenu uključeno:

U cijenu nije uključeno:

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. VALIDNOST PASOSA MORA BITI MINIMALNO 90 DANA PO IZLASKU IZ ZEMALJA EUROPSKE UNIJE I 150 DANA PO IZLASKU IZ TURSKE. Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava.

VAŽNO: Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije putovanja radi nevaljanosti dokumenata smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podliježe troškovima otkaza prema opštim uslovima putovanja agencije ELLE TRAVEL.