Vlašić

JEDNODNEVNI IZLET NA VLAŠIĆ

POLAZAK: 14.01.24

A1-13

CIJENA IZLETA,30,00 KM

  1. Dan (14.01.24., nedjelja) Polazak 06:00 Hotel Tuzla, 06:15 Bingo city centar Tuzla, 06:45 Lukavac tržni centar Bingo. Mogućnost polaska iz Živinica, Gračanice, Doboja u dogovoru sa agencijom. Vožnja u pravcu Gračanice i Doboja do Vlašića. Dolazak na Vlašić predvidjen je u prijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, šetnju i skijanje po želji putnika. Opremu za sankanje i skijanje možete iznajmiti na Vlašiću ili ponijeti vlastitu opremu.Povratak za Tuzlu, Živinice i Lukavac planiran je sa Vlašića u 17:00 sati. U Tuzlu se stiže u večernjim satima.

 

U cijenu uključeno:

U cijenu nije uključeno:

Napomena: Ovaj putni aranžman podložan je općim pravilima Elle Travel agencije, pri čemu organizator zadržava pravo otkaza putovanja s rokom od 24 sata prije planiranog polaska. Molimo putnike da imaju na umu da je putno zdravstveno osiguranje obavezno te da je odgovornost za njegovo posjedovanje na samim putnicima. Svi sudionici putovanja su obvezni posjedovati važeću polisu putničkog zdravstvenog osiguranja. Važno je naglasiti da su ova pravila u skladu s politikom I standardima Elle Travel agencije, te se očekuje poštivanje istih od strane svih putnika kako bi se osigurala sigurnost I kvaliteta putovanja.

 

I ne zaboravite, Vaš život predstavlja nevjerojatnu knjigu čekajući na svoje stranice da budu ispisane. Pažljivo ih ispunite ljepotom putovanja. Dopustite sebi da otkrijete nove horizonte, istražite nepoznato, I osjetite čari različitih mjesta. Vaša životna knjiga zaslužuje biti ukrašena predivnim iskustvima putovanja koje će obogatiti svako poglavlje Vašeg života.😊