Podgora

PODGORA

Šifra- A03-02

Pridružite nam se na putovanju mini odmor na hrvatskom primorju, tačnije u predivnom mjestu Podgori, gdje ćemo zajedno proslaviti praznik 1. Maj u luksuznom hotelu koji nudi vrhunsko iskustvo i sve pogodnosti koje će vaš boravak učiniti nezaboravnim. Uz raznolike aktivnosti i sadržaje koje hotel nudi, verujemo da ćete pronaći nešto što odgovara vašim interesovanjima i željama. Napunite baterije i stvorite uspomene koje će trajati zauvijek.

PROGRAM 5 dana / 2 noćenja

OBILASCI: Mostar, Podgora, Split, Počitelj i Buna

PROGRAM PUTOVANJA:

1.     dan TUZLA – LUKAVAC- GRAČANICA – DOBOJ- VISOKO-ZENICA-SARAJEVO 30.04.2023 UTORAK

Polazak iz Tuzle oko 23:00 časova ispred hotela Tuzla (provjeriti 3 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu.

2. dan MOSTAR – PODGORA 01.05.2024 – SRIJEDA

Dolazak u Mostar u jutarnjim satima I obilazak Mostara u trajanju od cca 1 sat, slobodno vrijeme za individualnu šetnju i kafu. Nastavak putovanja prem Podgori. Check in u hotel u 14:00 časova te sljedi slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

3. dan PODGORA – SPLIT 02.05.2024 – ČETVRTAK

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Split, Split kombinuje bogatu istoriju, prirodnu ljepotu i mediteranski duh, čineći ga jedinstvenim mjestom koje će vam ostati urezano u sjećanju. Slobodno vrijeme do 17:00 časova te sljedi povratak u hotel. Večera. Noćenje.

4. dan PODGORA – MAKARSKA – 03.05.2024 – PETAK

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, odmor, šetnju plažom, kafa na rivi. Po želji organizovani polazak u obilazak Makarske. Polazak autobusa u 11:00 časova, povratak u 16:00 časova. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

  1. dan PODGORA – BUNA- TUZLA -04.05.2024 – SUBOTA

Doručak. Polazak ispred hotela u 10:00 sati. Pauza za ručak na Buni. Povratak u Tuzlu planiran je za večernje sate. (Kraj usluga)

C I J E N A : 492,00 KM do 23.01.2024

Paket aranžman / autobuski prevoz, smještaj i obilasci

      Termin putovanja                    Hotel Cijena po osobi
1 Maj praznik rada 5 dana/3 noćenja 30.04 – 04.05.2024.

POLU PANSION

DORUČAK/VEČERA

Hotel 4* Specijalna ponuda

492,00 KM do 23.01.24.

Redovna Cijena

550,00 KM

 

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

NAPOMENA: Svi autobuski polasci u organizaciji Turističke agencije ELLE TRAVEL odvijaju se ispred Hotel Tuzla

CIJENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promjenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, djeca od 2-12 godina ostvaruju popust, djeca od 0-2 godine besplatno):

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cijene aranžmana

POPUSTI:

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Smeštaj je u Podgori (Hrvatska) u hotelu sa 4*

Medora Hotels 4* www.medorahotels.com

Hotel se nalazi u centru Podgore, na samom šetalištu. Udaljenost hotela od plaže 30 metara. Hotel posjeduje teretanu, spa centar, dva vanjska bazena te restorene hotela. Dobrodošli u Ekskluzivni Svijet Odmora: Hotel Medora, Podgora.

U srcu jednog od najljepših mediteranskih bisera, Podgore, smjestio se Hotel Medora, oaza luksuza, udobnosti i nezaboravnih trenutaka. S predivnim pogledom na Jadransko more i blizinom prekrasnih plaža, ovaj hotel predstavlja savršeno mjesto za opuštanje i istraživanje čarobnih okolnih destinacija. Moderan Dizajn i Luksuz: Hotel Medora ističe se modernim dizajnom i pažljivo odabranim elementima luksuza. Prostrane sobe i apartmani pružaju suvremeni komfor, dok elegantan interijer stvara ugodnu atmosferu. Svaka soba opremljena je najsuvremenijim sadržajem kako bi gostima omogućila potpuno uživanje tijekom boravka.

Izvanredna Gurmanska Iskustva:

Restoran hotela Medora poziva vas na nezaboravno gastronomsko putovanje. Iskusni kuhari brižljivo pripremaju jela od najkvalitetnijih lokalnih sastojaka. Meni se temelji na mediteranskoj kuhinji obogaćenoj internacionalnim ukusima. Elegantan ambijent restorana pruža savršen spoj vrhunske hrane i prekrasnog okoliša. Wellness i Rekreacija: Za potpuni doživljaj opuštanja, gosti mogu posjetiti Wellness & Spa centar hotela Medora. Uživajte u brojnim tretmanima, od masaža do hidroterapije, i osjetite potpuno obnavljanje tijela i uma. Hotel također nudi fitness centar i vanjski bazen s pogledom na more, pružajući idealne uvjete za održavanje fizičke kondicije. Konferencijski Kapaciteti: Za poslovna okupljanja ili posebne događaje, Hotel Medora nudi suvremene konferencijske prostorije opremljene najsuvremenijom tehnikom. Profesionalni tim osoblja stoji vam na raspolaganju kako bi vaš događaj bio besprijekoran. Okolina i Aktivnosti: Smješten u blizini brojnih atrakcija, Hotel Medora je idealna baza za istraživanje okoline. Posjetite povijesne lokalitete, uživajte u vodenim sportovima ili jednostavno šetajte duž obale i udišite mirise Mediterana. Hotel Medora u Podgori pruža nezaboravan boravak, bilo da se radi o romantičnom vikendu, obiteljskom odmoru ili poslovnom putovanju. Doživite spoj luksuza, prirodnih ljepota i gostoprimstva u jednom od najprestižnijih hotela na jadranskoj obali. Vaš odmor iz snova počinje ovdje, u Hotelu Medora.

POLASCI IZ DRUGIH MJESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

OSTALA MJESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz put Tuzla-Doboj-Visoko-Zenica-Sarajevo- Mostar

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

  1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

NAPOMENE U VEZI SMJEŠTAJA:

OPŠTE NAPOMENE:

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

 

Organizator putovanja je Turistička agencija Elle Travel, licenca br. 64/2023, riješenje broj: 05/1-18-029409/23. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usljed nedovoljnog brojaputnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, prema opštim uslovima putovanja https://elletravel.ba/opsti-uslovi/ Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene pre početka putovanja usljed promjene u kursu razmjene valute ili promjene u tarifama prijevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.