Petroland

JEDNODNEVNI IZLET

AQUAPARK PETROLAND

Polazak: 13.07.24

Šifra: A1-04

CIJENA: 75,00 KM

Posjetite sa nama aquapark Petroland i uzivajte u njegovim zabavnim sadržajima: doživite osjećaj slobodnog pada, takmičite se tko će se prije spustiti sa brzog tobogana, testirajte svoju hrabrost spuštanjem niz Crazy Corn, osjetite čari reftinga, na divljoj rijeci, neka vas zapljuskuju “morski valovi”, odigrajte odbojku na pijesku… ili se jednostavno prepustite uživanju u bazenu za relaksaciju.

Polazak 05:30 Lukavac, 06:00 Bingo city centar Tuzla, 06:15 hotel Tuzla. Vožnja preko Bijeljine, Novog Sada do Bačkog Petrovca, očekivani dolazak u prijepodnevnim satima.  Slobodno vrijeme za koristenje svih sadržaja aquaparka. Povratak je planiran za 18:00 sati.

U cijenu uključeno:

U cijenu nije uključeno:

Napomena: Ovaj putni aranžman podložan je općim pravilima Elle Travel agencije, pri čemu organizator zadržava pravo otkaza putovanja s rokom od 24 sata prije planiranog polaska. Molimo putnike da imaju na umu da je putno zdravstveno osiguranje obavezno te da je odgovornost za njegovo posjedovanje na samim putnicima. Svi sudionici putovanja su obvezni posjedovati važeću polisu putničkog zdravstvenog osiguranja. Važno je naglasiti da su ova pravila u skladu s politikom I standardima Elle Travel agencije, te se očekuje poštivanje istih od strane svih putnika kako bi se osigurala sigurnost I kvaliteta putovanja.

 

I ne zaboravite, Vaš život predstavlja nevjerojatnu knjigu čekajući na svoje stranice da budu ispisane. Pažljivo ih ispunite ljepotom putovanja. Dopustite sebi da otkrijete nove horizonte, istražite nepoznato, I osjetite čari različitih mjesta. Vaša životna knjiga zaslužuje biti ukrašena predivnim iskustvima putovanja koje će obogatiti svako poglavlje Vašeg života.😊