Osijek

OSIJEK- ADVENT

A1-09

Polazak:Nedjelja:17.12.2023

CIJENA: 25,00 KM

Došlo nam je najljepše doba godine kada su gradovi obasjani bezbrojnim lampicama, mirisi slatkih I slanih jela I toplih napitaka prožimaju zrak i ispune zvuci blagdanske glazbe I veselja

Raskošno ukrašene gradske ulice I trgovi, klizalište (Ledena bajka), jedinstveni glazbeno-scenski spektakli na prekrasnim lokacijama, sve je to jedan maleni dio zimske čarolijeAdventa u Osijeku! Zvuci veselih Božićnih pjesama dopiru sa svih strana, a opojni miris kuhanog vina I vrhunske tople čokolade posjetiteljima pružaju posebno iskustvo.

1 DAN (nedjelja, 17.12.2023) Tuzla-Osijek

Polazak grupe iz Lukavca u 06:00h (TC Bingo), Živinice 06:30h (TC Omega), Tuzle (hotel Tuzla 07:00) (BCC) 07:15h, Srebrenika (Hotel Park) u 07:40h, Brčkog u (Mešić com) 08:15h I Orašja u 09:00h (AGS benzinska stanica).. Vožnja turističkim autobusom na relaciji Orašje – OsIjek. Po dolasku grupa odlazi u obilazak centra grada posjeta Tvrdje-starog dijela grada, trgu Sv. Trojstva, šetnja uz Dravu, preko trga Ante Starčevića do katedrale. Slobodno vrijeme za invidualne aktivnosti: ručak,obilazak adventnih sajmova, šetnju do 15:00h kada je planirana posjeta u jedan od najvećih tržnih centara u regionu, Portanova, gdje imate priliku kupovati najpoznatije svjetske marke. Sastanak grupe u 19:00h na dogovorenom mjestu te polazak za BiH.Dolazak u Tuzlu planiran je u večernjim satima.

U cijenu uključeno:

U cijenu nije uključeno:

X Individualni troškovi

NAPOMENA:

Program je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.

Uslijed nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 48 sati prije početka putovanja.