Osijek

Došlo nam je najljepše doba godine kada su gradovi obasjani bezbrojnim lampicama, mirisi slatkih i slanih jela i toplih napitaka prožimaju zrak i ispune zvuci blagdanske glazbe i veselja

Raskošno ukrašene gradske ulice i trgovi, klizalište (Ledena bajka), jedinstveni glazbeno-scenski spektakli na prekrasnim lokacijama, sve je to jedan maleni dio zimske čarolije Adventa u Osijeku! Zvuci veselih Božićnih pjesama dopiru sa svih strana, a opojni miris kuhanog vina i vrhunske tople čokolade posjetiteljima pružaju posebno iskustvo.

1 DAN (nedjelja, 10.12.2023) TUZLA-OSIJEK

Polazak grupe u 06:00H iz Tuzle (BCC) i 06:40h iz Srebrenika (Hotel Park), iz Brčog u 07:20h (Mešić com benziska) i Orašja u 08:00h (AGS benziska stanica). Vožnja turističkim autobusom na relaciji Orašje – OsIjek. Po dolasku  grupa odlazi u obilazak centra grada posjeta Tvrdje-starog dijela grada, trgu Sv. Trojstva, šetnja uz Dravu, preko trg Ante Starčevića do katedrale. Slobodno vrijeme za invidualne aktivnosti: ručak,obilazak adventnih sajmova,  šetnju do 15:00h kada je planirana posjeta u jedan od najvećih tržnih centara u regionu, Portanova, gdje imate priliku kupovati najpoznatije svjetske marke. Sastanak grupe u 19:00h na dogovorenom mjestu te polazak za BiH.

Dolazak u Tuzlu planiran je u večernjim satima.