Neum

8 MART – DAN ŽENA – U HOTELU MAREA 4**** NEUM

Razmazite se i uživajte u vrhunskom wellness iskustvu i dopustite da vaše putovanje bude obasjano luksuzom.

USLUGA POLU PANSION – DORUČAK – VEČERA

CIJENA ARANŽMANA –  240,00 KM

POLAZAK 07.03.2024 –POVRATAK 09.03.2024 g

ŠIFRA A3-22

Dobrodošli u Neum – biser Jadrana, destinacija koja poziva na potpunu relaksaciju i uživanje u wellnessu! Za sve posebne dame koje traže trenutke opuštanja i hedonizma, neka vam ovaj Dan žena bude prilika da sebe počastite nezaboravnim iskustvom. 😊

Neka vaša avantura započne opuštajućim trenucima na bazenima okruženim predivnom prirodom, dok se prepustite luksuznim tretmanima koji će osvježiti vaše tijelo i dušu. Ovo putovanje je prilika da se izmaknete od svakodnevnog stresa i obaveza te se posvetite sebi i svojoj dobrobiti. Dopustite da vas Neum obaspe svojom toplinom i ljepotom, pružajući vam nezaboravne trenutke u društvu dragih prijateljica ili voljene osobe.

Zato zakoračite u oazu mira i uživajte u svakom trenutku jer zaslužujete samo najbolje. 😊

1.Dan  07.03.2024 – Četvrtak –Tuzla –Doboj- Zenica -Sarajevo -Neum Polazak u jutarnjim satima. Putuje se pravcem Tuzla – Lukavac- Gračanica – Doboj- Zenica – Sarajevo – Mostar – Neum sa usputnim zaustavljanjima na Buni za odmor i osvježenje. Dolazak u Neum u poslijepodnevnim satima i smještaj u hotel MAREA & SPA 4**** uz slogan „Jedno mjesto za sve što vam treba“…. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti te korištenje wellness centra: dva tuša užitka, jacuzzi, parna sauna, bio-finska sauna, soba za relaksaciju. Večera. Noćenje.

2.Dan  08.03.2024 – Petak – Neum Doručak. Cjelodnevno opuštanje uz bazene i spa wellnes centar hotela. Odmor I kupanje u zatvorenom zimskom bazenu. Večera i muzika uživo. Neka ovo bude poseban dan samo za vas. Noćenje.

3.Dan  09.03.2024 – Subota – Neum-Mostar – Sarajevo –Zenica – Tuzla Doručak. Odjava iz hotela i priprema za povratak. Polazak autobusa u 10:00h. Usputno posjeta Mostaru. U Mostaru predvidjena pauza za razgledanje starog djela grada. Dolazak u Tuzlu predvidjen u večernjim satima.

NAČIN PLAĆANJA: pri rezerevaciji je 30% od cjelokupnog iznosa cijene aranžmana, a preostali iznos do pune cijene aranžmana najkasnije 7 dan prije početka aranžmana.  U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cijena aražmana podliježe promjeni.

ARANŽMAN OBUHVATA:

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Za ovaj program nije vam potreban pasoš, putovanje se realizuje samo sa ličnom kartom.

NAPOMENA: Organizator izleta zadržava pravo izmjene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa uslijed objektivnih okolnosti. U slučaju promjena cijena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta – putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cijena je podložna promjeni.  PUTNIKA Ovaj putni aranžman podložan je općim pravilima Elle Travel agencije, pri čemu organizator zadržava pravo otkaza putovanja prema “Općim uvjetima putovanja” (dostupno u agenciji i na web stranici https://elletravel.ba/opsti-uslovi/ ).