Mostar

JEDNODNEVNI IZLET

Mostar I Tekija na Buni

Polazak: 20.07.24

Šifra: A1-16

CIJENA: 30,00 KM

Nudimo Vam predivan izlet u Mostar sa posjetom Tekije na vrelu Bune.

Upoznajte svoju zemlju, sve njezine ljepote, uživajte u Santićevom gradu, dozvolite da Vas zarobi šarm starog grada, ljepota Neretve, zvukovi zanatlija… vratite se u neko drugo vrijeme ispijajući tursku kavu sa rahatlokumom, uzivajući u siru iz mijeha i časi domaćeg crnog vina.

 

Polazak Tuzla, hotel Tuzla u 5:00, Bingo City centar u 05:15,Lukavac Tržni centar Bingo u 05:45, Gračanica- Tržni centar Etna u 06:15, Doboj- benzinska pumpa Gasprom u 06:45, Zenica- benzinska pumpa Zeka commerce u 08:15,Sarajevo, Zemaljski Muzej u 09:00. Vožnja autobusom sa pauzama po potrebi grupe do Tekije, razgledavanje Tekije (cca 1 h)- cijena ulaznice nije uključena u cijenu, autobuski prijevoz do Mostara, razgledavanje grada (stari dio) i slobodno vrijeme. Povratak u Tuzlu je planiran u 18:00, a dolazak u noćnim satima. Očekujemo Vas.

 

U cijenu uključeno:

U cijenu nije uključeno:

Napomena: Ovaj putni aranžman podložan je općim pravilima Elle Travel agencije, pri čemu organizator zadržava pravo otkaza putovanja s rokom od 24 sata prije planiranog polaska. Molimo putnike da imaju na umu da je putno zdravstveno osiguranje obavezno te da je odgovornost za njegovo posjedovanje na samim putnicima. Svi sudionici putovanja su obvezni posjedovati važeću polisu putničkog zdravstvenog osiguranja. Važno je naglasiti da su ova pravila u skladu s politikom I standardima Elle Travel agencije, te se očekuje poštivanje istih od strane svih putnika kako bi se osigurala sigurnost I kvaliteta putovanja.

 

I ne zaboravite, Vaš život predstavlja nevjerojatnu knjigu čekajući na svoje stranice da budu ispisane. Pažljivo ih ispunite ljepotom putovanja. Dopustite sebi da otkrijete nove horizonte, istražite nepoznato, I osjetite čari različitih mjesta. Vaša životna knjiga zaslužuje biti ukrašena predivnim iskustvima putovanja koje će obogatiti svako poglavlje Vašeg života.😊