Izola

JEDNODNEVNI IZLET U IZOLU

A1-09

26.01.24-27.01.24

CIJENA: 92,00KM

Šarmantna i piroteskna Izola je jedno od malih mjesta koja se svakako moraju naći na Vašoj listi, osvojit ce Vas svojim uskim ulicama, bogatom poviješću, živopisno obojenim kućama, prelijepim plažama i jednostavno mirisom Mediterana.

Program putovanja

  1. dan (26.01.24, petak) BIH- SLOVENIJA Polazak iz Lukavca (tržni centar Bingo) u 23:00, Tuzla, hotel Tuzla u 23:30, Bingo city centar u 23:45, Srebrenik, pekara Magistrala u 00:15, Brčko- Mešić com u 01:00, Orašje- Hifa petrol u 01:30. Noćna vožnja kroz Hrvatsku I Sloveniju uz zaustavljanje radi carinskih povremene pauze po potrebi grupe.
  2. dan (27.01.24, subota) Izola Dolazak u Izolu u jutarnjim satima, jedna od najpoznatijih destinacija Slovenije sa prelijepim šljunčanim plažama I divljim krajolikom. Slijedi obilazak  starog dijela grada: palača Manzioli – venecijansko-gotička kuća izgradjena u 15 st, Besenghi degli Ugli najljepša gradjevina u Izoli, izgradjena izmedju 1775 I 1781 u kasno baroknom stilu, crkva st Mavra iz 16 stoljeća, Gradska vijećnica originalno sagradjena 1325g u gotičkom stilu, ali trenutna fasada je iz 17 st,  crkva svete Marije Aletske izgradjena oko 11 st,marina. Nakon obilaska slobodno vrijeme za uživanje u gastronomskoj ponudi Izole, šetnji uz obalu. Sastanak grupe u 17:00 I polazak za Tuzlu. Dolazak u Tuzlu u kasnim večernjim satima.

 

U cijenu uključeno:

U cijenu nije uključeno:

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. VALIDNOST PASOSA MORA BITI MINIMALNO 90 DANA PO IZLASKU IZ ZEMALJA EUROPSKE UNIJE I 150 DANA PO IZLASKU IZ TURSKE. Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava.

VAŽNO: Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije putovanja radi nevaljanosti dokumenata smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podliježe troškovima otkaza prema opštim uslovima putovanja agencije ELLE TRAVEL.

Napomene:

Napomena:. Molimo putnike da imaju na umu da je putno zdravstveno osiguranje obavezno te da je odgovornost za njegovo posjedovanje na samim putnicima. Svi sudionici putovanja su obvezni posjedovati važeću polisu putničkog zdravstvenog osiguranja. Važno je naglasiti da su ova pravila u skladu s politikom I standardima Elle Travel agencije, te se očekuje poštivanje istih od strane svih putnika kako bi se osigurala sigurnost I kvaliteta putovanja.

I ne zaboravite, Vaš život predstavlja nevjerojatnu knjigu čekajući na svoje stranice da budu ispisane. Pažljivo ih ispunite ljepotom putovanja. Dopustite sebi da otkrijete nove horizonte, istražite nepoznato, I osjetite čari različitih mjesta. Vaša životna knjiga zaslužuje biti ukrašena predivnim iskustvima putovanja koje će obogatiti svako poglavlje Vašeg života.😊