Dubrovnik

8 MART – DAN ŽENA – U DUBROVNIKU

USLUGA POLU PANSION – DORUČAK – VEČERA

Razmazite se i uživajte u vrhunskom wellness iskustvu i dopustite da vaše putovanje bude obasjano luksuzom.

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA DO 05.01.2024 –  425,00 KM

REGULARNA CIJENA ARANŽMANA NAKON 05.01.2024: 450,00 KM

POLAZAK 08.03.2024 –POVRATAK 10.03.2024 g

ŠIFRA A3-22

Dubrovnik grad jedinstvene politike I kulturne povijesti ( Dubrovačka Republika, Gradski statut iz 1272), svjetski poznate spomenične baštine I ljepote  (upisan u UNESCO-ov registar kulturne baštine ).

Hotel Valamar Lacroma Resort 4 **** Valamar Lacroma Resort najveći kongresni i spa hotel u Dubrovniku, smješten je u mediteranskom zelenilu poluotoka Babin kuk. Spa centar hotela pruža oazu opuštanja i luksuza, gdje gosti mogu uživati u vrhunskim tretmanima i wellness uslugama. Restorani s bogatom ponudom mediteranske kuhinje zadovoljit će i najistančanije gurmanske ukuse, nudeći autentična gastronomska iskustva.

1.Dan  08.03.2023 – Petak –Tuzla –Doboj- Zenica -Sarajevo -Dubrovnik

Polazak u jutarnjnim satima. Putuje se pravcem Tuzla – Doboj- Zenica – Sarajevo – Mostar – Neum – Dubrovnik. Dolazak u Dubrovnik u posljepodnevnim satima I smještaj u hotel Valamar Lancroma Resort 4 ****. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti te korištenje wellness centra i spa centra hotela.Večera. Noćenje.

2.Dan  09.03.2023 – Subota – Dubrovnik –Dubrovnik

Doručak. Razgledanje grada uz pratnju  turističkog vodića ( Zidine, Orlandov stup, crkva Sv.Vlaha…).Slobodno vrijeme za šetnju Stradunom. Povratak u hotel. Večera. Odmor I kupanje u zatvorenom zimskom bazenu. Noćenje.

3.Dan  08.03.2015 – Nedelja – Dubrovnik – Sarajevo –Tuzla

Doručak. Odjava iz hotela. I priprema za povratak u Tuzlu.Polazak autobusa u 10:00h. Usputno posjeta Buni sa razgledanjem Blagaja I izvora rijeke Bune.U Mostaru predvidjena pauza za razgledanje Starog Mosta.Dolazak u Tuzlu predvidjen u večernjim satima.

NAČIN PLAĆANJA: Cjelokupan iznos aranžmana u 3, 6, 9 ili 12 mjesečnih rata po dogovoru sa zaposlenicima u agenciji – minimalni iznos pri rezerevaciji je 30% od cjelokupnog iznosa cijene aranžmana, a preostali iznos do pune cijene aranžmana najkasnije 7 dan prije početka aranžmana.  U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cijena aražmana podliježe promjeni.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosječne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, noćenje sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje) u odabranom hotelu u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, usluge vodiča za vrijeme trajanja aranžmana, obilaske prema programu, usluge vodiča  i troškove organizacije putovanja u cjelini. Izlet u Dubrovnik-Gratis.  Besplatno korištenje Ragusa Spa centra (wellness, fitness i bazeni)

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Troškove fakultativa koje nisu sastavni dio programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove, troškove međunarodnog putnog osiguranja osiguravajuće kuće u iznosu od 6,00 KM.

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava.

VAŽNO: Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije putovanja radi nevaljanosti dokumenata smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podliježe troškovima otkaza prema opštim uslovima putovanja agencije ELLE TRAVEL. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: – Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji uslijed objektivnih okolnosti, kao i da uslijed državnih ili vjerskih praznika na određenoj destinaciji nekih od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,… ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promjene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

NAPOMENA: Organizator izleta zadržava pravo izmjene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa uslijed objektivnih okolnosti. U slučaju promjena cijena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta – putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cijena je podložna promjeni.

OPISI HOTELA:

Smještaj putnika u hotelu s 4* http://www.valamar.com/hr/hoteli-dubrovnik/valamar-lacroma-dubrovnik-hotel