Budimpešta

Budimpešta Dan žena

CIJENA ARANŽMANA: FIRST MINUTE (10.01.24): 170,00KM

REDOVNA CIJENA: 185,00KM

A2-14

Broj mjesta ograničen!

POLAZAK 08.03.2024. g.- POVRATAK 10.03.2024. g.

(2 DANA/1 NOĆENJE)

 

1.DAN (Petak) 08.03.2024 Tuzla – Budimpešta

Polazak iz Lukavca, tržni centar Bingo 22:30, Tuzle hotel Tuzla u cca 23:00h, Bingo city centar 23:15,  Srebrenik (Hotel Park) cca 23:45h, Brčko (Mešic Com benzinska) cca 00:30h i Orašje (Hifa Petrol) cca 01:15h.Mogućnost polaska iz Živinica, Gračanice I Doboja u dogovoru sa agencijom. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Madjarsku uz usputna zadržavanja po potrebi grupe.

2.DAN (Subota) 09.03.2024. Budimpešta

Dolazak  u  Budimpeštu  u  jutarnjim  satima i  panoramski  obilazak  grada  u  pratnji  vodiča. Upoznat ćete i saznati sve o znamenitostima Budimpešte kao što su: Citadela, Opera, katedrala Sv. Stefana, Gelertov spomenik, Parlament, Trg Heroja, Ribarska tvrđava (iz 1902. godine), katedrala Sv. Matije, mostovi… Slobodno vrijeme u Vaci ulici.  Smještaj u hotel (izmedju 15.00h i 16:00h). Slobodno  vrijeme  za  individualne  aktivnosti.  Mogućnost  organizovanja  fakultativne  vožnje  brodom Dunavom u trajanju od 1h u pratnji  vodiča. Povratak u hotel. Noćenje

3. DAN (Nedelja) 10.03.2024. Budimpešta – Tuzla

Doručak.  Odjava  iz  Hotela. Nakon toga odlazak do Shopping centra Arena Plaza gdje ćemo imati slobodno vrijeme u trajanju od 3 sata . U poslepodnevnim satima nastavak vožnje prema Tuzli. Dolazak u večernjim satima. Kraj programa.

 

U cijenu uključeno:

U cijenu nije uključeno:

NAPOMENA

Krajnji rok za obavještenje o otkazu putovanja je 7 dana prije planiranog polaska.

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava.

VAŽNO: Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju se putuje. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije putovanja radi nevaljanosti dokumenata smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podliježe troškovima otkaza prema opštim uslovima putovanja agencije ELLE TRAVEL. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja:

– Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 2 do 3 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji uslijed objektivnih okolnosti, kao i da uslijed državnih ili vjerskih praznika na određenoj destinaciji nekih od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja,… ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promjene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

 

INFO:

Putnici koji poseduju inostrane putne isprave dužni su se sami informirati kod nadležnog konzulata o uvjetima koji vrijede za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) te  sami blagovremeno i uredno obezbijediti potrebne isprave.

I ne zaboravite, Vaš život predstavlja nevjerojatnu knjigu čekajući na svoje stranice da budu ispisane. Pažljivo ih ispunite ljepotom putovanja. Dopustite sebi da otkrijete nove horizonte, istražite nepoznato, I osjetite čari različitih mjesta. Vaša životna knjiga zaslužuje biti ukrašena predivnim iskustvima putovanja koje će obogatiti svako poglavlje Vašeg života.😊