Bjelašnica

JEDNODNEVNI IZLET NA BJELAŠNICU

POLAZAK: 21.01.24

A1-14

CIJENA IZLETA 30,00 KM

Opustite se u prirodi, sanjkajte se, skijajte, grudajte se ili jednostavno šećite I upijajte energiju prirode, osjetite kako na čistom zraku I u zagrljaju bijelih pahulja, daleko od gradske gužve, poslovnih obaveza I buke svakodnevni stres nestaje.. Vodimo Vas na planinu, I to na našu olimpijsku ljepoticu Bjelašnicu. Isključite se iz svakodnevnice I pridružite nam se !!!!

  1. Dan (21.01.24., nedjelja) Tuzla- Bjelašnica: Polazak 06:30 Lukavac,Tržni centar Bingo, 07:00 hotel Tuzla, Tuzla, 07:15 Bingo city centar, 08:00 Živinice- Motorex. Mogućnost polaska iz Gračanice i Doboja u dogovoru sa agencijom. Vožnja u pravcu Kladnja, Olova I Sarajeva do Bjelašnice. Dolazak na Vlašić predvidjen  je u prijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, šetnju i skijanje po želji putnika. Povratak za Tuzlu, Živinice i Lukavac planiran je sa Bjelašnice u 17.30 sati. U Tuzlu se stiže u večernjim satima.

U cijenu uključeno:

U cijenu nije uključeno:

Napomena: Ovaj putni aranžman podložan je općim pravilima Elle Travel agencije, pri čemu organizator zadržava pravo otkaza putovanja s rokom od 24 sata prije planiranog polaska. Molimo putnike da imaju na umu da je putno zdravstveno osiguranje obavezno te da je odgovornost za njegovo posjedovanje na samim putnicima. Svi sudionici putovanja su obvezni posjedovati važeću polisu putničkog zdravstvenog osiguranja. Važno je naglasiti da su ova pravila u skladu s politikom I standardima Elle Travel agencije, te se očekuje poštivanje istih od strane svih putnika kako bi se osigurala sigurnost I kvaliteta putovanja.

I ne zaboravite, Vaš život predstavlja nevjerojatnu knjigu čekajući na svoje stranice da budu ispisane. Pažljivo ih ispunite ljepotom putovanja. Dopustite sebi da otkrijete nove horizonte, istražite nepoznato, I osjetite čari različitih mjesta. Vaša životna knjiga zaslužuje biti ukrašena predivnim iskustvima putovanja koje će obogatiti svako poglavlje Vašeg života.😊