Beč

Shopping je uvijek dobra ideja,kada je udružen sa sniženjima, još bolja, a najbolje je kada se uz shopping možemo opustiti uz kavicu i neku dobru tortu, recimo Saher. Divota. Pridružite nam se i uživajte sa nama u dobrom shoppingu i prelijepom Beču

1.dan. (12.01.2024 petak) Tuzla – Beč.   Polazak u 00:00 ispred Hotela Tuzla, 00:15 Bingo city centar, 00:50 Srebrenik (hotel Park), 01:40 Brčko (benzinska pumpa Mešić com), 02:10 Orašje ( benzinska pumpa Hifa petrol) . Vožnja kroz, Hrvatsku,Mađarsku do Austrije sa pauzama po potrebi . Noćna vožnja.
2.dan  (13.01.2024, subota)- BEČ
Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Odlazak u SCS-Shopping city sud, najveći shopping centar u Austriji. Cjelodnevno uživanje u u shopping-u. Smještaj u hotel. Odmor I slobodno vrijeme za individaualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta “Noćni Beč”, koji obuhvaća kraći obilazak Beča, te slobodno vrijeme za uživanje u kavi, kolačima…. Povratak u hotel.  Noćenje.
3.dan (14.01.2024 nedjelja) Beč- BIH
Doručak. Posjeta dvorcu Schonbrunn, nekadašnjem ljetnikovcu Habsburgovaca (obilazak vrtova I Gloriette, bez ulaznica.Nakon obilaska grada, slijedi slobodno vrijeme za uživanje u atmosfer I Beča.Polazak za  BIH oko 15:00časova. Vožnja preko Gyora, Budimpešte I Mohača uz povremene pauze. Dolazak u BiH u noćnim satima. KRAJ USLUGE.