from 469.00 BAM
Book Now

Kumburgaz- Nova godina 29.12.2023

Not Rated
Duration

7 dana/ 4 noćenja

Tour Type

Specific Tour

Group Size

50 people

Languages

___

Overview

HIT PONUDA DO 15.11.2023: 399,00 KM

REDOVNA CIJENA: 469,00 KM 

1.DAN, 29.12.2023. / petak / – Polazak iz BiH Polazak iz Tuzle u jutarnjim satima. Gračanice, Lukavca, Srebrenik, Brčkog, Bijeljine, putovanje kroz BiH. Ulazak u Srbiju i vožnja kroz slikovite predjele Srbije (prolazak kroz Beograd, Niš, Pirot). U večernjim satima ulazak u Bugarsku i putovanje kroz Bugarsku (Sofija, Plovdiv), noćna vožnja.

2. DAN, 30.12.2023. / subota  / – Kumburgaz Marin Princess U jutarnjim satima ulazak u Tursku – dolazak u turističko mjesto Kumburgaz u jutarnjim satima, prijava grupe u Kumburgaz Marin Princess Hotel 5*****. Mogućnost ranog check in-a (zavisno od raspoloživosti). Iskoristite vrijeme i ugodite sebi i uživajte u Spa i Welness sadržajima koje hotel nudi: zatvoreni bazen sa grijanom morskom vodom, herbalna sauna, finska sauna, turski hamam. Za one koji žele ostati u formi i tokom odmora – na raspolaganju je teretana. Želimo vam lijep i ugodan odmor.

3. DAN, 31.12.2023. / nedelja / – Kumburgaz Marin Princess– Silivri – DOČEK NOVE 2023. GODINE Doručak u hotelu. U podnevnim satima fakultativno: Izlet u Silivri: Marina na obali Mramornog mora, veoma fotogeničan grad, poznat po festivalu jogurta koji se održava svakog avgusta, kao i mjesto gdje se nalazi najveći zatvor u Evropi. Omiljeno mjesto za one koji žele pobjeći od Istanbulske gužve – jer je bio omiljena vikend destinacija za mnoge stanovnike Istanbula koji bi dolazili ovdje da provedu svoj vikend uživajući u plažama, mirnoj atmosferi i ostalim blagodatima koje nudi ovo geografsko područje – pa se tako Silivri razvijao i u turističkom smislu od pedesetih godina 20. vijeka pa sve do danas. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Pripreme za doček nove godine. GALA VEČERA: 5 slijedova hladna plata, glavno jelo, desert, sezonsko voće (piće uz večeru posebno se plaća). Bosanska muziku uživo. SRETNA NOVA 2024. GODINA.

4. DAN, 01.01.2024. / ponedeljak/ Kumburgaz Marin Princess Doručak u hotelu. Dan predviđen za odmor i relaksaciju na zatvorenom bazenu, turski hamam, saune..ili fakultativni izlet shopping u Istanbulu. Tržni centar Venezia Mega Outlet: NIKE, ADIDAS, US POLLO, TAKKO, LC WAIKIKI Nastavak vožnje do istorijskog poluostrva Fatih. Slobodno vrijeme za kupovinu na Kapali Čaršiji ili šetnju.Povratak u hotel .Noćenje.

5. DAN, 02.01.2024.  / utorak/ – Istanbul CJELODNEVNO Doručak. Cjelodnevni fakultativni izleti (neobavezni) uz oficijenog vodiča Istanbul započinjemo sa Camlice – posjeta najvećoj džamiji u Turskoj, posjeta Muzeju Islamskih civilizacija, Jedinstveni doživljaj gdje ćete sa Bosfora vidjeti najznačajnije objekte, palate, vile, muzeje i mostove u Istanbulu koji su smješteni oko ovog prirodnog moreuza koji povezuje Crveno i Mramorno more.Fakultativno krstarenje Bosforom… nezaboravno krstarenje luksuznim brodom… panorama grada Istanbula (Yeni dzamija, Misir čaršija, Dolmabahče palata, Čiragan hotel, For season hotel, Rumenli hisar, Kučuk SU palata) i još mnogo toga… Upoznavanje sa Misir Čaršijom – pijacom začina i drugih sitnica. Panoramska vožnja do džamije Sulejmanije – obilazak džamije, turbeta Sulejmana Veličenstvenog i Hurem. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel u večernjim satima.

6. DAN, 03.01.2024./ srijeda / Kumburgaz –Edirne Doručak u hotelu. Check out iz hotela, slobodno vrijeme do 10..00 h kada je planiran polazak prema BiH. Posjeta prema Edirnama. Edirne – drugi glavni grad Osmanlijskog carstva sa čuvenom Selimiye džamijom, Arasta bazarom (shopping), spomenikom mimaru Sinanu, Eski džamijom i  karavansarajima – prilika za završni shopping (posebno slatkiša). Nastavak putovanja od Edirna prema BiH uz  kraća zadržavanja grupe radi odmora.

7. DAN, 04.01.2024./ četvrtak / BiH Planirani dolazak na odredište u poslijepodnevnim satima, zavisno od zadržavanja na granicama i uslovima na putevima. Kraj programa

View More

Itinerary

1. DAN, 29.12.2023. / petak / – Polazak iz BiH

Polazak iz Tuzle u jutarnjim satima. Gračanice, Lukavca, Srebrenik, Brčkog, Bijeljine, putovanje kroz BiH. Ulazak u Srbiju i vožnja kroz slikovite predjele Srbije (prolazak kroz Beograd, Niš, Pirot). U večernjim satima ulazak u Bugarsku i putovanje kroz Bugarsku (Sofija, Plovdiv), noćna vožnja.

2. DAN, 30.12.2023. / subota / – Kumburgaz Marin Princes

U jutarnjim satima ulazak u Tursku – dolazak u turističko mjesto Kumburgaz u jutarnjim satima, prijava grupe u Kumburgaz Marin Princess Hotel 5*****. Mogućnost ranog check in-a (zavisno od raspoloživosti). Iskoristite vrijeme i ugodite sebi i uživajte u Spa i Welness sadržajima koje hotel nudi: zatvoreni bazen sa grijanom morskom vodom, herbalna sauna, finska sauna, turski hamam. Za one koji žele ostati u formi i tokom odmora – na raspolaganju je teretana. Želimo vam lijep i ugodan odmor.

3. DAN, 31.12.2023. / nedelja / – Kumburgaz Marin Princess– Silivri – DOČEK NOVE 2023. GODINE

Doručak u hotelu. U podnevnim satima fakultativno: Izlet u Silivri: Marina na obali Mramornog mora, veoma fotogeničan grad, poznat po festivalu jogurta koji se održava svakog avgusta, kao i mjesto gdje se nalazi najveći zatvor u Evropi. Omiljeno mjesto za one koji žele pobjeći od Istanbulske gužve – jer je bio omiljena vikend destinacija za mnoge stanovnike Istanbula koji bi dolazili ovdje da provedu svoj vikend uživajući u plažama, mirnoj atmosferi i ostalim blagodatima koje nudi ovo geografsko područje – pa se tako Silivri razvijao i u turističkom smislu od pedesetih godina 20. vijeka pa sve do danas. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Pripreme za doček nove godine. GALA VEČERA: 5 slijedova hladna plata, glavno jelo, desert, sezonsko voće (piće uz večeru posebno se plaća). Bosanska muziku uživo. SRETNA NOVA 2024. GODINA.

4. DAN, 01.01.2024. / ponedeljak/ Kumburgaz Marin Princess

Doručak u hotelu. Dan predviđen za odmor i relaksaciju na zatvorenom bazenu, turski hamam, saune ili fakultativni izlet shopping u Istanbulu. Tržni centar Venezia Mega Outlet: NIKE, ADIDAS, US POLLO, TAKKO, LC WAIKIKI Nastavak vožnje do istorijskog poluostrva Fatih. Slobodno vrijeme za kupovinu na Kapali Čaršiji ili šetnju.Povratak u hotel .Noćenje.

5. DAN, 02.01.2024. / utorak/ – Istanbul CJELODNEVNO

Doručak. Cjelodnevni fakultativni izleti (neobavezni) uz oficijenog vodiča Istanbul započinjemo sa Camlice – posjeta najvećoj džamiji u Turskoj, posjeta Muzeju Islamskih civilizacija, Jedinstveni doživljaj gdje ćete sa Bosfora vidjeti najznačajnije objekte, palate, vile, muzeje i mostove u Istanbulu koji su smješteni oko ovog prirodnog moreuza koji povezuje Crveno i Mramorno more.Fakultativno krstarenje Bosforom… nezaboravno krstarenje luksuznim brodom… panorama grada Istanbula (Yeni dzamija, Misir čaršija, Dolmabahče palata, Čiragan hotel, For season hotel, Rumenli hisar, Kučuk SU palata) i još mnogo toga… Upoznavanje sa Misir Čaršijom – pijacom začina i drugih sitnica. Panoramska vožnja do džamije Sulejmanije – obilazak džamije, turbeta Sulejmana Veličenstvenog i Hurem. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel u večernjim satima.

6. DAN, 03.01.2024./ srijeda / Kumburgaz –Edirne

Doručak u hotelu. Check out iz hotela, slobodno vrijeme do 10..00 h kada je planiran polazak prema BiH. Posjeta prema Edirnama. Edirne – drugi glavni grad Osmanlijskog carstva sa čuvenom Selimiye džamijom, Arasta bazarom (shopping), spomenikom mimaru Sinanu, Eski džamijom i karavansarajima – prilika za završni shopping (posebno slatkiša). Nastavak putovanja od Edirna prema BiH uz kraća zadržavanja grupe radi odmora.

7. DAN, 04.01.2024./ četvrtak / BiH

Planirani dolazak na odredište u poslijepodnevnim satima, zavisno od zadržavanja na granicama i uslovima na putevima. Kraj program

Included/Excluded

 • Prijevoz modernim turističkim autobusom (TV-video, audio, WC, caffe-bar, klima-uređaj),
 • Smještaj u turističkom mjestu Kumburgaz na bazi 4 noćenja sa doručkom u HOTEL KUMBURGAZ MARIN PRINCESS 5***** | više informacija o hotelu možete dobiti na linku: http://www.kumburgazmarinprincess.com/
 • wellness zona: indoor bazen sa grijanom vodom, saune, turski hamam, fitness)
 • besplatan wifi zajedničkim prostorijama hotela
 • Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
 • Obilazak Edirna
 • PZO 14,00 KM (28,00 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
 • boravišna taksa u hotelu 10 KM po osobi
 • obavezna doplata za NOVOGODIŠNJU VEČERU 80 KM (40 €)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 80 KM
 • ekstra sjedište (jedna osoba koristi 2 sjedista) 150 KM
 • individualne troškove i fakultativne izlete

Tour's Location

from 469.00 BAM

Organized by

elletrav

Member Since 2023

Information Contact

Email

info@elletravel.ba

Phone

+387 35 258 099

You might also like