from 40.00 BAM
Book Now

BEOGRAD A1-08 25.05.24

Not Rated
Duration

Jednodenvni izlet

Tour Type

Daily Tour

Group Size

50 people

Languages

___

Overview

BEOGRAD

A1-08

CIJENA: 40 KM

Za sve ljubitelje shoppinga, odlučili smo se za organizaciju jednodnevnog izleta Beogradu. Beograd, grad na dvije rijeke, postao je odredište za sve one koji žele dobar shopping, provod.

Plan putovanja:

1.dan (25.05.2024, subota) Polazak iz Lukavca (tržni centar Bingo) u 05:30h, Tuzla (Bingo city centar) 06:00h, Tuzla (Hotel Tuzla) 06:15h. Putovanje preko Bijeljine do Beograda. Dolazak u Beograd u jutarnjim satima Vožnja do tržnog centra Ušće. Slobodno vrijeme za shopping ili samostalnu šetnju Beogradom do 18:00h. Okupljanje grupe I polazak za Tuzlu.

Mogućnost posjete “Kući cvijeća” (ulaznica za Muzej nije uključena u cijenu)- Posjet Kući cvijeća potrebno je najaviti u agenciji.

Napomena:Za ovo putovanje važe opšta pravila Elle Travel agencije, te organizator zadržava pravo otkaza putovanja 24 h pred polazak.

Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:

 • Prevoz autobusom visokoturističke klase (klima, TV, video).
 • Pratitelja putovanja
 • Pripremu i organizaciju putovanja
 • PDV

Cijena ne uključuje:

 • Putno zdravstveno osiguranje- 4,00 KM
 • Individualni troškovi putnika
 • Ulaznica za Kuću cvijeća

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava.

VAŽNO: Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju se putuje. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije putovanja radi nevaljanosti dokumenata smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podliježe troškovima otkaza prema opštim uslovima putovanja agencije ELLE TRAVEL. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja:

– Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 2 do 3 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji uslijed objektivnih okolnosti, kao i da uslijed državnih ili vjerskih praznika na određenoj destinaciji nekih od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,… ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promjene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

NAPOMENA:

 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja ovisi od objektivnih okolnosti (npr. Dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…). Sva vremena u Programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa, ovise od broja prijavljenih putnika, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prijevoza, vodiča, ulaznica,organizacije, I podložna je promjenama…Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i ovise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika I objektivnih okolnosti.
 • Organizator putovanja zadržava pravo na promjene programa putovanja uslijed nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. Gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja I osiguranja, kao i općim uvjetima putovanja organizatora putovanja.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja.
  Putnici koji poseduju inostrane putne isprave dužnisu se sami informirati kod nadležnog konzulata o uvjetima koji vrijede za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstvenii dr.) te sami blagovremeno I uredno obezbijediti potrebne isprave.
View More

Itinerary

1.dan (25.05.2024, subota) TUZLA-BEOGRAD

Polazak iz Lukavca (tržni centar Bingo) u 05:30h, Tuzla (Bingo city centar) 06:00h, Tuzla (Hotel Tuzla) 06:15h. Putovanje preko Bijeljine do Beograda. Dolazak u Beograd u jutarnjim satima Vožnja do tržnog centra Ušće. Slobodno vrijeme za shopping ili samostalnu šetnju Beogradom do 18:00h. Okupljanje grupe I polazak za Tuzlu.

NAPOMENA: Mogućnost posjete “Kući cvijeća” (ulaznica za Muzej nije uključena u cijenu)- Posjet Kući cvijeća potrebno je najaviti u agenciji.

Included/Excluded

 • Prevoz autobusom visokoturističke klase (klima, TV, video).
 • Pratitelja putovanja
 • Pripremu i organizaciju putovanja
 • PDV
 • Putno zdravstveno osiguranje- 4,00 KM
 • Individualni troškovi putnika
 • Ulaznica za Kuću cvijeća

Tour's Location

from 40.00 BAM

Organized by

elletrav

Member Since 2023

Information Contact

Email

info@elletravel.ba

Phone

+387 35 258 099

You might also like