from 0.00 BAM
Book Now

1 Maj – Podgora – Mini odmor 30.04.2024 A3-02

Not Rated
Duration

5 dana/3 noćenja

Tour Type

Specific Tour

Group Size

50 people

Languages

___

Overview

PODGORA

Šifra- A03-02

Pridružite nam se na putovanju mini odmor na hrvatskom primorju, tačnije u predivnom mjestu Podgori, gdje ćemo zajedno proslaviti praznik 1. Maj u luksuznom hotelu koji nudi vrhunsko iskustvo i sve pogodnosti koje će vaš boravak učiniti nezaboravnim. Uz raznolike aktivnosti i sadržaje koje hotel nudi, verujemo da ćete pronaći nešto što odgovara vašim interesovanjima i željama. Napunite baterije i stvorite uspomene koje će trajati zauvijek.

PROGRAM 5 dana / 3 noćenja

OBILASCI: Mostar, Podgora, Split, Počitelj i Buna

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan TUZLA – LUKAVAC- GRAČANICA – DOBOJ- VISOKO-ZENICA-SARAJEVO 30.04.2023 UTORAK

Polazak iz Tuzle oko 23:00 časova ispred hotela Tuzla (provjeriti 3 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu.

2. dan MOSTAR – PODGORA 01.05.2024 – SRIJEDA

Dolazak u Mostar u jutarnjim satima i obilazak Mostara u trajanju od cca 1 sat, slobodno vrijeme za individualnu šetnju i kafu. Nastavak putovanja prem Podgori. Check in u hotel u 14:00 časova te sljedi slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

3. dan PODGORA – SPLIT 02.05.2024 – ČETVRTAK

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Split, Split kombinuje bogatu istoriju, prirodnu ljepotu i mediteranski duh, čineći ga jedinstvenim mjestom koje će vam ostati urezano u sjećanju. Slobodno vrijeme do 17:00 časova te sljedi povratak u hotel. Večera. Noćenje.

4. dan PODGORA – MAKARSKA – 03.05.2024 – PETAK

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, odmor, šetnju plažom, kafa na rivi. Po želji organizovani polazak u obilazak Makarske. Polazak autobusa u 11:00 časova, povratak u 16:00 časova. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

5.dan PODGORA – BUNA- TUZLA -04.05.2024 – SUBOTA

Doručak. Polazak ispred hotela u 10:00 sati. Pauza za ručak na Buni. Povratak u Tuzlu planiran je za večernje sate. (Kraj usluga)

C I J E N A : 492,00 KM do 23.01.2024

Paket aranžman / autobuski prevoz, smještaj i obilasci

Opis: Trajanje: Termin putovanja: Hotel: Cijena po osobi:
1 Maj 2024 5 dana/3 noćenja 30.04.2024-04.05.2024 Hotel Medora 4* First Minute: 492,00 KM do 23.01.24

Redovna cijena: 550,00 KM

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
 • smještaj u Podgori (3 polu pansiona – švedski sto) u hotelu sa 4* u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama
 • obilaske prema programu (Mostar, Buna, Počitelj)
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 10.000 €) – 6 € (osobe od 19 – 64,99 god.), 6 € (dijeca od 0 meseci – 17,99 god.), 12 € (za osobe starije od 65 )
 • ulaznice i fakultativne izlete (Makarska 10€ & Split 15€) minimalni broj za ostvarivanje izleta je 25 prijavljenih putnika
 • usluge licenciranog pratioca grupe

NAPOMENA: Svi autobuski polasci u organizaciji Turističke agencije ELLE TRAVEL odvijaju se ispred Hotel Tuzla

CIJENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promjenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, djeca od 2-12 godina ostvaruju popust, djeca od 0-2 godine besplatno):

 • Opcija 1. Split – 15,00 € odrasli / 10,00 € djeca
 • Opcija 2. Makarska – 10,00 € odrasli / 7, 00 € djeca

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promjenjivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cijene aranžmana

POPUSTI:

 • djeca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dvije odrasle osobe (imaju sjedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
 • djeca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dvije odrasle osobe (imaju sjedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Smeštaj je u Podgori (Hrvatska) u hotelu sa 4*

Medora Hotels 4* www.medorahotels.com

Hotel se nalazi u centru Podgore, na samom šetalištu. Udaljenost hotela od plaže 30 metara. Hotel posjeduje teretanu, spa centar, dva vanjska bazena te restorene hotela. Dobrodošli u Ekskluzivni Svijet Odmora: Hotel Medora, Podgora.

U srcu jednog od najljepših mediteranskih bisera, Podgore, smjestio se Hotel Medora, oaza luksuza, udobnosti i nezaboravnih trenutaka. S predivnim pogledom na Jadransko more i blizinom prekrasnih plaža, ovaj hotel predstavlja savršeno mjesto za opuštanje i istraživanje čarobnih okolnih destinacija. Moderan Dizajn i Luksuz: Hotel Medora ističe se modernim dizajnom i pažljivo odabranim elementima luksuza. Prostrane sobe i apartmani pružaju suvremeni komfor, dok elegantan interijer stvara ugodnu atmosferu. Svaka soba opremljena je najsuvremenijim sadržajem kako bi gostima omogućila potpuno uživanje tijekom boravka.

Izvanredna Gurmanska Iskustva:

Restoran hotela Medora poziva vas na nezaboravno gastronomsko putovanje. Iskusni kuhari brižljivo pripremaju jela od najkvalitetnijih lokalnih sastojaka. Meni se temelji na mediteranskoj kuhinji obogaćenoj internacionalnim ukusima. Elegantan ambijent restorana pruža savršen spoj vrhunske hrane i prekrasnog okoliša. Wellness i Rekreacija: Za potpuni doživljaj opuštanja, gosti mogu posjetiti Wellness & Spa centar hotela Medora. Uživajte u brojnim tretmanima, od masaža do hidroterapije, i osjetite potpuno obnavljanje tijela i uma. Hotel također nudi fitness centar i vanjski bazen s pogledom na more, pružajući idealne uvjete za održavanje fizičke kondicije. Konferencijski Kapaciteti: Za poslovna okupljanja ili posebne događaje, Hotel Medora nudi suvremene konferencijske prostorije opremljene najsuvremenijom tehnikom. Profesionalni tim osoblja stoji vam na raspolaganju kako bi vaš događaj bio besprijekoran. Okolina i Aktivnosti: Smješten u blizini brojnih atrakcija, Hotel Medora je idealna baza za istraživanje okoline. Posjetite povijesne lokalitete, uživajte u vodenim sportovima ili jednostavno šetajte duž obale i udišite mirise Mediterana. Hotel Medora u Podgori pruža nezaboravan boravak, bilo da se radi o romantičnom vikendu, obiteljskom odmoru ili poslovnom putovanju. Doživite spoj luksuza, prirodnih ljepota i gostoprimstva u jednom od najprestižnijih hotela na jadranskoj obali. Vaš odmor iz snova počinje ovdje, u Hotelu Medora.

POLASCI IZ DRUGIH MJESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

OSTALA MJESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz put Tuzla-Doboj-Visoko-Zenica-Sarajevo-Mostar

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

NAPOMENE U VEZI SMJEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smještaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od straneNacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na webstranici www.elletravel.ba
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smještajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smještajnih  objekata · Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinji.
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smještajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.
 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smještajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)

OPŠTE NAPOMENE:

 • Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana dostave ispravan broj mobilnog telefona. Organizator putovanja dva dana pred put šalje obaveštenje o polasku sms porukom.
 • Ukoliko putnik ne dobije sms poruku, dužan je da kontaktira agenciju radi dobijanja tačnih informacija o polasku.
 • Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 2 do 3 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
 • Svaki komad prtljaga mora biti obilježen Elle Travel tag sa upisanim podacima putnika (ime i prezime, broj telefona)
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjene programa putovanja usljed nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unaprijed
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu saglasnost roditelja
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
 • Svaka zemlja ima sopstvene propise kojima reguliše ulazak stranih državljana na svoju teritoriju. Propise o pasošu, vizama i zdravstvenim uverenjima širom svijeta možete da proverite na IATA Travel Centre sajtu: iatatravelcentre.com
 • Svim putnicima savetujemo da se upoznaju sa propisima i uslovima za ulazak u zemlju u koju putuju na zvaničnim internet stranicama njihovih državnih organa ili na internet stranicama diplomatskih i konzularnih predstavništava zemlje. Putnici su dužni da pribave neopohodna putna dokumenta i vize za sebe i svoju djecu i da se pridržavaju svih propisa zemalja u koje putuju, iz kojih polaze ili kroz koje prolaze.
 • Preporuka je, da se putnici sa novim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju. itd) na web-stranici Delegacije Evropske unije u BiHhttps://www.eeas.europa.eu/bosnia-and-herzegovina/putovanja-i-studiranje_bs?s=219#15512ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi ovjere računa i povrata poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

Organizator putovanja je Turistička agencija Elle Travel, licenca br. 64/2023, riješenje broj: 05/1-18-029409/23. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usljed nedovoljnog brojaputnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, prema opštim uslovima putovanja https://elletravel.ba/opsti-uslovi/ Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene pre početka putovanja usljed promjene u kursu razmjene valute ili promjene u tarifama prijevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

View More

Highlights

 • Specijalna ponuda: 492,00 KM do 23.01.24.
 • Redovna Cijena: 550,00 KM

Itinerary

1.dan TUZLA – LUKAVAC– GRAČANICA – DOBOJ – VISOKO – ZENICA – SARAJEVO 30.04.2023 UTORAK

Polazak iz Tuzle oko 01:00 časova ispred hotela Tuzla (provjeriti 3 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu.

2. dan MOSTAR – PODGORA 01.05.2024 - SRIJEDA

Dolazak u Mostar u jutarnjim satima i obilazak Mostara u trajanju od cca 1 sat, slobodno vrijeme za individualnu šetnju i kafu. Nastavak putovanja prem Podgori. Check in u hotel u 14:00 časova te sljedi slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

3. dan PODGORA – SPLIT 02.05.2024 - ČETVRTAK

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Split, Split kombinuje bogatu istoriju, prirodnu ljepotu i mediteranski duh, čineći ga jedinstvenim mjestom koje će vam ostati urezano u sjećanju. Slobodno vrijeme do 17:00 časova te sljedi povratak u hotel. Večera. Noćenje.

4. dan PODGORA – MAKARSKA – 03.05.2024 - PETAK

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, odmor, šetnju plažom, kafa na rivi. Po želji organizovani polazak u obilazak Makarske. Polazak autobusa u 11:00 časova, povratak u 16:00 časova. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

5. dan PODGORA – BUNA – TUZLA – 04.05.2024 – SUBOTA

Doručak. Polazak ispred hotela u 10:00 sati. Pauza za ručak na Buni. Povratak u Tuzlu planiran je za večernje sate. (Kraj usluga)

Included/Excluded

 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
 • smještaj u Podgori (3 polu pansiona – švedski sto) u hotelu sa 4* u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama
 • obilaske prema programu (Mostar, Buna, Počitelj)
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana
 • međunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 10.000 €) – 6 € (osobe od 19 – 64,99 god.), 6 € (dijeca od 0 meseci – 17,99 god.), 12 € (za osobe starije od 65 )
 • ulaznice i fakultativne izlete (Makarska 10€, Split 15€) minimalni broj za ostvarivanje izleta je 25 prijavljenih putnika
 • usluge licenciranog pratioca grupe

Tour's Location

from 0.00 BAM

Organized by

elletrav

Member Since 2023

Information Contact

Email

info@elletravel.ba

Website

www.elletravel.ba

Phone

+387-35-258-099 / 061-186-200

You might also like