from 170.00 BAM
Book Now

8 Mart Budimpešta – Dan žena 08.03.24-10.03.24 – A2-18

Not Rated
Duration

2 dana 1 noćenje

Tour Type

Daily Tour

Group Size

50 people

Languages

___

Overview

Budimpešta Dan žena

CIJENA ARANŽMANA: FIRST MINUTE (10.01.24): 170,00KM

REDOVNA CIJENA: 185,00KM

A2-18

Broj mjesta ograničen!

POLAZAK 08.03.2024. g.- POVRATAK 10.03.2024. g.

(2 DANA/1 NOĆENJE)

1.DAN (Petak) 08.03.2024 Tuzla – Budimpešta

Polazak iz Lukavca, tržni centar Bingo 22:30, Tuzle hotel Tuzla u cca 23:00h, Bingo city centar 23:15,  Srebrenik (Hotel Park) cca 23:45h, Brčko (Mešic Com benzinska) cca 00:30h i Orašje (Hifa Petrol) cca 01:15h.Mogućnost polaska iz Živinica, Gračanice I Doboja u dogovoru sa agencijom. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Madjarsku uz usputna zadržavanja po potrebi grupe.

2.DAN (Subota) 09.03.2024. Budimpešta

Dolazak  u  Budimpeštu  u  jutarnjim  satima i  panoramski  obilazak  grada  u  pratnji  vodiča. Upoznat ćete i saznati sve o znamenitostima Budimpešte kao što su: Citadela, Opera, katedrala Sv. Stefana, Gelertov spomenik, Parlament, Trg Heroja, Ribarska tvrđava (iz 1902. godine), katedrala Sv. Matije, mostovi… Slobodno vrijeme u Vaci ulici.  Smještaj u hotel (izmedju 15.00h i 16:00h). Slobodno  vrijeme  za  individualne  aktivnosti.  Mogućnost  organizovanja  fakultativne  vožnje  brodom Dunavom u trajanju od 1h u pratnji  vodiča. Povratak u hotel. Noćenje

3.DAN (Nedelja) 10.03.2024. Budimpešta – Tuzla

Doručak.  Odjava  iz  Hotela. Nakon toga odlazak do Shopping centra Arena Plaza gdje ćemo imati slobodno vrijeme u trajanju od 3 sata . U poslijepodnevnim satima nastavak vožnje prema Tuzli. Dolazak u večernjim satima. Kraj programa.

U cijenu uključeno:

 • prevoz visokoturističkim autobusom (klima, Wi-Fi)
 • noćenje sa doručkom u hotelu 4* u dvokrevetnim ili trokrevetnima sobama po zahtjevu klijenta,
 • Prijevoz turističkim autobusom (klima, grijanje, Wi-Fi)
 • Usluge pratitelja tijekom cijelog putovanja
 • Troškovi organizacije putovanja
 • PDV

U cijenu nije uključeno:

 • individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja i sve druge nepomenute troškove.
 • putno zdravstveno osiguranje u iznosu od 5,00 KM
 • fakultativni obilazak Budimpešte 10,00 € sa vodičem
 • izlet krstarenje Dunavom fakultativa cijena 20,00€ (25 min. prijavljenih putnika)
 • doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

NAPOMENA

Ovaj putni aranžman podložan je općim pravilima Elle Travel agencije, pri čemu organizator zadržava pravo otkaza putovanja prema “Općim uvjetima putovanja” (dostupno u agenciji i na web stranici https://elletravel.ba/opsti-uslovi/ ).

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava.

VAŽNO: Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju se putuje. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije putovanja radi nevaljanosti dokumenata smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podliježe troškovima otkaza prema opštim uslovima putovanja agencije ELLE TRAVEL. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja:

– Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 2 do 3 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji uslijed objektivnih okolnosti, kao i da uslijed državnih ili vjerskih praznika na određenoj destinaciji nekih od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja,… ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promjene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

INFO:

 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja ovisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…). Sva vremena u Programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa, ovise od broja prijavljenih putnika, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prijevoza, vodiča, ulaznica, organizacije, i podložna je promjenama…Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i ovise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjene programa putovanja uslijed nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja i osiguranja, kao i Općim uvjetima putovanja organizatora putovanja
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja.

Putnici koji poseduju inostrane putne isprave dužni su se sami informirati kod nadležnog konzulata o uvjetima koji vrijede za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) te  sami blagovremeno i uredno obezbijediti potrebne isprave.

I ne zaboravite, Vaš život predstavlja nevjerojatnu knjigu čekajući na svoje stranice da budu ispisane. Pažljivo ih ispunite ljepotom putovanja. Dopustite sebi da otkrijete nove horizonte, istražite nepoznato, I osjetite čari različitih mjesta. Vaša životna knjiga zaslužuje biti ukrašena predivnim iskustvima putovanja koje će obogatiti svako poglavlje Vašeg života.😊

View More

Highlights

 • FIRST MINUTE CIJENA (DO 10.01.24): 170,00KM
 • REDOVNA CIJENA:185,00KM
 • BROJ MJESTA OGRANIČEN

Itinerary

1.DAN (Petak) 08.03.2024 Tuzla - Budimpešta

Polazak iz Lukavca, tržni centar Bingo 22:30, Tuzle hotel Tuzla u cca 23:00h, Bingo city centar 23:15, Srebrenik (Hotel Park) cca 23:45h, Brčko (Mešic Com benzinska) cca 00:30h i Orašje (Hifa Petrol) cca 01:15h.Mogućnost polaska iz Živinica, Gračanice I Doboja u dogovoru sa agencijom. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Madjarsku uz usputna zadržavanja po potrebi grupe.

2.DAN (Subota) 09.03.2024. Budimpešta

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima i panoramski obilazak grada u pratnji vodiča. Upoznat ćete i saznati sve o znamenitostima Budimpešte kao što su: Citadela, Opera, katedrala Sv. Stefana, Gelertov spomenik, Parlament, Trg Heroja, Ribarska tvrđava (iz 1902. godine), katedrala Sv. Matije, mostovi… Slobodno vrijeme u Vaci ulici. Smještaj u hotel (izmedju 15.00h i 16:00h). Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativne vožnje brodom Dunavom u trajanju od 1h u pratnji vodiča. Povratak u hotel. Noćenje

3. DAN (Nedelja) 10.03.2024. Budimpešta - Tuzla

Doručak. Odjava iz Hotela. Nakon toga odlazak do Shopping centra Arena Plaza gdje ćemo imati slobodno vrijeme u trajanju od 3 sata . U poslijepodnevnim satima nastavak vožnje prema Tuzli. Dolazak u večernjim satima. Kraj programa.

Included/Excluded

 • Noćenje sa doručkom u hotelu 4* u dvokrevetnim ili trokrevetnima sobama po zahtjevu klijenta,
 • Prijevoz turističkim autobusom (klima, grijanje, Wi-Fi)
 • Usluge pratitelja tijekom cijelog putovanja
 • Troškovi organizacije putovanja
 • PDV
 • Individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja i sve druge nepomenute troškove.
 • Putno zdravstveno osiguranje u iznosu od 5,00 KM
 • Fakultativni obilazak Budimpešte 10,00 € sa vodičem
 • Izlet krstarenje Dunavom fakultativa cijena 20,00€ (25 min. prijavljenih putnika)
 • Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

Tour's Location

from 170.00 BAM

Organized by

elletrav

Member Since 2023

Information Contact

Email

info@elletravel.ba

Phone

+387 35 258 099

You might also like