from 219.00 BAM
Book Now

8 Mart Budimpešta – Dan žena 07.03-10.03.24- A3-21

Not Rated
Duration

4 dana / 2 noćenja

Tour Type

Specific Tour

Group Size

50 people

Languages

___

Overview

Provedite Dan žena u Budimpešti, magičnom gradu u zagrljaju Dunava, uživajte u njezinim ljepotama,šećite po njezinim ulicama, osjetite duh grada, a onda zastanite u nekom od njezinih bezbrojnih kafića ili restorana I okrijepite se. Doboš torta, Esterhazy torta, Kurtoskalacs samo su neke od fantastičnih madjarskih slastica koje tako dobro pašu uz kavu I pogled na Dunav, mostove, prelijepe gradjevine…. Uživajte, dozvolite Budimpešti da Vas osvoj!!i  

 1. DAN (Četvrtak) 07.03.2024. Sarajevo – Tuzla – Budimpešta Polazak iz Sarajeva (Zemaljski Muzej) iz Lukavca, Tržni centar Bingo,  Tuzle Hotel Tuzla, Bingo City Centar, Srebrenik (Hotel Park), Brčko (Mešić Com benzinska) i Orašje (Hifa Petrol). Mogućnost polaska iz Živinica, Gračanice i Doboja uz dogovor s agencijom. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku uz usputna zadržavanja prema potrebama grupe.
 1. DAN (Petak) 08.03.2024. Budimpešta Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima i panoramski obilazak grada uz pratnju vodiča. Upoznat ćete se sa znamenitostima Budimpešte, uključujući Operu, katedralu Sv. Stefana, Gelertov spomenik, Parlament, Trg Heroja, Ribarsku tvrđavu (iz 1902. godine), katedralu Sv. Matije, mostove… Slobodno vrijeme u Vaci ulici. Smještaj u hotel između 15:00 i 16:00. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Mogućnost organizacije fakultativne večere u Čardi, gdje možete uživati u tradicionalnim jelima uz folklorni program. Povratak u hotel. Noćenje.
 1. DAN (Subota) 09.03.2024. Budimpešta – Sentandreja Doručak. Putovanje do Szentendre (Sentandreja), bajkovitog gradića prepunog raznih atrakcija, uključujući Muzej marzipana. Već pri ulasku u Szentendre, doživjet ćete osjećaj kao da ste zakoračili u bajku iz prije 300 godina – sve je šareno, ljupko i nostalgično. Obilazak i slobodno vrijeme trajat će oko 4 sata. Poslijepodne se vraćamo u hotel. Slobodno vrijeme. Okupljanje grupe i odlazak na noćni obilazak Budimpešte s mogućnošću fakultativnog krstarenja Dunavom. Povratak u hotel. Noćenje.
 1. DAN (Nedjelja) 10.03.2024. Budimpešta – Tuzla Doručak. Odjava iz hotela. Nakon toga, posjet Shopping centru Arena Plaza gdje ćemo imati slobodno vrijeme za shopping tijekom 4 sata. Okupljanje grupe i polazak prema BIH. Dolazak u večernjim satima. Kraj programa.

U cijenu uključeno:

 • Dva noćenja sa doručkom u hotelu 4*u dvokrevetnim ili trokrevetnima sobama po zahtjevu klijenta,
 • Prijevoz turističkim autobusom (klima, grijanje, Wi-Fi)
 • Usluge pratitelja tijekom cijelog putovanja
 • Troškovi organizacije putovanja
 • PDV

U cijenu nije uključeno:

 • Individualni troškovi putnika tijekom putovanja i svi ostali nepomenuti troškovi,
 • Putno zdravstveno osiguranje u iznosu od 8,00 KM,
 • Obavezna doplata za obilazak Budimpešte  s vodičem – 10,00 €,
 • Večera s folklornim programom (Čarda) – 30,00 €,
 • Fakultativni izlet Szentendre – 15,00€,
 • Fakultativno krstarenje Dunavom – 20,00€ (25 min. prijavljenih putnika),
 • Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit).

NAPOMENA

Ovaj putni aranžman podložan je općim pravilima Elle Travel agencije, pri čemu organizator zadržava pravo otkaza putovanja prema “Općim uvjetima putovanja” (dostupno u agenciji i na web stranici https://elletravel.ba/opsti-uslovi/ ).

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:

Program vrijedi isključivo za putnike s novim biometrijskim putovnicama. Organizator putovanja nije ovlašten procjenjivati valjanost putnih i drugih isprava.

VAŽNO:

Agencija ne snosi odgovornost ako pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju zemlje u koju se putuje. U slučaju nedobivanja ili nenastupanja putovanja zbog nevaljanosti dokumenata, smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podliježe troškovima otkaza prema općim uvjetima putovanja agencije ELLE TRAVEL.

Predviđeni raspored privremenih zaustavljanja:Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je svakih 2 do 3 sata vožnje na usputnim stajalištima, ovisno o dostupnosti kapaciteta stajališta i uvjetima na putu. Molimo da imate na umu da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela neće biti dostupni zbog objektivnih okolnosti, te da neki od lokaliteta, trgovačkih centara, trgovina, restorana, muzeja itd., možda neće raditi zbog državnih ili vjerskih praznika. Oznaka kategorije hotela u programu je službeno utvrđena i važeća na dan sklapanja ugovora između organizatora putovanja i inozemnog partnera, a eventualne naknadne promjene koje nisu poznate organizatoru putovanja ne mogu biti odgovornost agencije.

INFORMACIJE:

 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja ovisi o objektivnim okolnostima (npr. trajanje obilazaka, termini polazaka…). Sva vremena u programima putovanja su izražena po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i ovise o broju prijavljenih putnika. Minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prijevoza, vodiča, ulaznica, organizacije i podložna je promjenama. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjene programa putovanja uslijed nepredviđenih objektivnih okolnosti, poput gužvi na granicama, u saobraćaju ili zatvaranja nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su upoznati sve putnike s ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja i osiguranja, kao i općim uvjetima putovanja organizatora putovanja.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja. Putnici koji posjeduju inozemne putne isprave dužni su se sami informirati kod nadležnog konzulata o uvjetima koji vrijede za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) te sami blagovremeno i uredno obezbijediti potrebne isprave.

I ne zaboravite, Vaš život predstavlja nevjerojatnu knjigu koja čeka na svoje stranice da budu ispisane. Pažljivo ih ispunite ljepotom putovanja. Dopustite sebi da otkrijete nove horizonte, istražite nepoznato i osjetite čari različitih mjesta. Vaša životna knjiga zaslužuje biti ukrašena predivnim iskustvima putovanja koje će obogatiti svako poglavlje Vašeg života. 😊

View More

Highlights

 • FIRST MINUTE CIJENA (DO 10.01.24): 219,00KM
 • REDOVNA CIJENA: 229,00KM

Itinerary

1. DAN (Četvrtak) 07.03.2024. Tuzla – Budimpešta

Polazak iz Sarajeva (Zemaljski Muzej) iz Lukavca, Tržni centar Bingo,  Tuzle Hotel Tuzla, Bingo City Centar, Srebrenik (Hotel Park), Brčko (Mešić Com benzinska) i Orašje (Hifa Petrol). Mogućnost polaska iz Živinica, Gračanice i Doboja uz dogovor s agencijom. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku uz usputna zadržavanja prema potrebama grupe.

2. DAN (Petak) 08.03.2024. Budimpešta

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima i panoramski obilazak grada uz pratnju vodiča. Upoznat ćete se sa znamenitostima Budimpešte, uključujući Operu, katedralu Sv. Stefana, Gelertov spomenik, Parlament, Trg Heroja, Ribarsku tvrđavu (iz 1902. godine), katedralu Sv. Matije, mostove... Slobodno vrijeme u Vaci ulici. Smještaj u hotel između 15:00 i 16:00. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Mogućnost organizacije fakultativne večere u Čardi, gdje možete uživati u tradicionalnim jelima uz folklorni program. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN (Subota) 09.03.2024. Budimpešta – Sentandreja

Doručak. Putovanje do Szentendre (Sentandreja), bajkovitog gradića prepunog raznih atrakcija, uključujući Muzej marzipana. Već pri ulasku u Szentendre, doživjet ćete osjećaj kao da ste zakoračili u bajku iz prije 300 godina - sve je šareno, ljupko i nostalgično. Obilazak i slobodno vrijeme trajat će oko 4 sata. Poslijepodne se vraćamo u hotel. Slobodno vrijeme. Okupljanje grupe i odlazak na noćni obilazak Budimpešte s mogućnošću fakultativnog krstarenja Dunavom. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN (Nedjelja) 10.03.2024. Budimpešta – Tuzla

Doručak. Odjava iz hotela. Nakon toga, posjet Shopping centru Arena Plaza gdje ćemo imati slobodno vrijeme za shopping tijekom 4 sata. Okupljanje grupe i polazak prema BIH. Dolazak u večernjim satima. Kraj programa.

Included/Excluded

 • Dva noćenja sa doručkom u hotelu 4*u dvokrevetnim ili trokrevetnima sobama po zahtjevu klijenta,
 • Prijevoz turističkim autobusom (klima, grijanje, Wi-Fi)
 • Usluge pratitelja tijekom cijelog putovanja
 • Troškovi organizacije putovanja
 • PDV
 • Individualni troškovi putnika tijekom putovanja i svi ostali nepomenuti troškovi,
 • Putno zdravstveno osiguranje u iznosu od 8,00 KM,
 • Obavezna doplata za obilazak Budimpešte s vodičem - 10,00 € ,
 • Večera s folklornim programom (Čarda) - 30,00 €,
 • Fakultativni izlet Szentendre - 15,00€,
 • Fakultativno krstarenje Dunavom - 20,00€ (25 min. prijavljenih putnika),
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 40% od cijene aranžmana

Tour's Location

from 219.00 BAM

Organized by

elletrav

Member Since 2023

Information Contact

Email

info@elletravel.ba

Phone

+387 35 258 099

You might also like